Μια ανάσα από τα προημιτελικά του κυπέλλου ο Κολοσσός

Μια ανάσα από  τα προημιτελικά του κυπέλλου ο Κολοσσός

Μια ανάσα από τα προημιτελικά του κυπέλλου ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Στην έδρα του θα παίξει αυτή την Κυριακή, φιλοδοξώντας να κάμψει την αντίσταση του Προμηθέα

Χθες το απόγευμα επέστρεψε από την Καβάλα η αποστολή του Κολοσσού H Hotels, έχοντας στις αποσκευές της το ροζ φύλλο από το δεύτερο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού, η οποία είναι προγραμματισμένη την προσεχή Κυριακή στο Βενετόκλειο.

Οι «θαλασσί» έφτασαν αισίως στην 3η αγωνιστική της Β’ φάσης και θα υποδεχθούν τον ενισχυμένο Προμηθέα Πάτρας, με πίστη και αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο και την Τετάρτη (4/10) θα κάνουν πρόβα τζενεράλε, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον κυπελλούχο Παναθηναϊκό Superfoods.

Η πορεία του Κολοσσού H Hotels στο Κύπελλο ήταν έως τώρα αρκετά βατή καθώς αντιμετώπισαν ομάδες Β’ εθνικής, εν αντιθέσει με τον Προμηθέα ο οποίος την περασμένη Τετάρτη χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου, μέσα στο «Δ. Τόφαλος». Είναι σαφές ότι το κυριακάτικο ματς θα είναι το πιο δυνατό τεστ έως τώρα καθώς πρόκειται για επίσημη διοργάνωση και όχι φιλικό προετοιμασίας όπως ήταν εκείνο στα «Μαυροσκούφεια», όπου η ομάδα της Ρόδου είχε επικρατήσει 84-71 του Προμηθέα στο κλειστό της ΧΑΝΘ.

Συν τοις άλλοις, οι Πατρινοί έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ τους όπως αυτή του Μίλαν Μιλόσεβιτς από την ΑΕΚ, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με το Λαύριο (28 πόντους). Επίσης, τότε δεν είχε αγωνιστεί ούτε ο Λίποβι (ήταν στο Ευρωμπάσκετ) ούτε ο Φαγιέ.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι την Κυριακή θα βρεθούν στο Βενετόκλειο για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, μετά από δύο χρόνια στα θαλασσί, οι Χρήστος Σαλούστρος και Τρέβορ Ρέλεφορντ οι οποίοι επέλεξαν τον Προμηθέα το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι ο Κολοσσός H Hotels ήθελε να τους κρατήσει και τρίτο χρόνο στο νησί. Επίσης, ο Κώος νεαρός διεθνής Ανδρέας Σκούφης βρήκε φέτος θέση στο ρόστερ των Πατρινών και δεν αναμένεται να δοθεί πάλι δανεικός.

Το ρόστερ του Προμηθέα:

Στη Ρόδο σφυρίζει ο Σχινάς
Εξάλλου χθες ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ / ΕΟΚ οι διαιτητές των αγώνων. Στη Ρόδο θα βρεθούν οι Χρυσόστομος Σχινάς, Τάσος Μάνος και Βάσω Τσαρουχά.

Αναλυτικά:
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
ΔΑΚ Νίκαιας (17.00’) Ιωνικός – ΓΣ Λάρισας / Φάρος
Διαιτητές: Πηλοΐδης, Αναστόπουλος Π., Συμεωνίδης
Κομισάριος: Μουζάκης Στ.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Βενετόκλειο (15.00’) Κολοσσός H Hotels – Προμηθέας Πάτρας
Διαιτητές: Σχινάς, Μάνος, Τσαρούχα
Κομισάριος: Ξανθός.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου