Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 3 Οκτωβρίου 1957 Αριθ. Φύλλου 1938

Ο κ. ΚΩΤΙΑΔΗΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ
ΑΘΗΝΑΙ 2. Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης εισήλθεν εις το Νοσοκομείον “Ευαγγελισμός” προκειμένου να υποβληθή εις εγχείρησιν αμυγδαλεκτομής.

ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ Ο ΔΑΣΟΝΟΜΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Σήμερον ο δασονόμος Απόστ. Κολοβός, ο οποίος κρατείται εις το Τμήμα Μεταγωγών, θα προσαχθή εις τον κ. Ανακριτήν, όπου θα απολογηθεί επί της γνωστής υποθέσεως της αγοραπωλησίας του αγροκτήματος Κανδηλί. Ο Κολοβός θα προσαχθεί το απόγευμα, συνοδευόμενος υπό του δικηγόρου του, εκ της απολογίας του δε θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ
Διά διαταγής του Υπουργού της Παιδείας κοινοποιηθείσης ενταύθα, κατά το διάστημα της δεκαπενθημέρου, λόγω της γρίππης, αργίας των Σχολείων δεν θα απομακρυνθούν των θέσεών των.
Το διδακτικόν προσωπικόν των σχολείων, προσερχόμενον καθημερινώς εις το σχολείον του, θα εκτελεί την εργασίαν των γραφείων των εκπαιδευτηρίων.

ΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Δι’ αποφάσεως του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αι εξετάσεις, προς απόκτησιν διπλώματος οικονομικού Β’ τάξεως του Εμπορικού Ναυτικού, θα διεξαχθούν την 15ην Νοεμβρίου. Πληροφορίαι παρέχονται παρά των κατά τόπους Λιμεναρχείων.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Επέστρεψε διά του πλοίου της γραμμής η Α.Σ. ο Μητροπολίτης κ. Σπυρίδων, περατώσας την ποιμαντορικήν περιοδείαν του εις Σύμην, Τήλον και Νίσυρον.

ΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Δι’ εγκυκλίου του Υπουργού Εργασίας συνιστάται προς τας κατά τόπους επιθεωρήσεις εργασίας, όπως αύται μη εκδίδουν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις των εις την περιφέρειάν των απασχολουμένων αλλοδαπών εάν προηγουμένως δεν συνεννοηθούν μετά της διευθύνσεως αδειών εργασίας αλλοδαπών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Σ.Τ.Ε.Ρ.
Καθ’ α πληροφορούμεθα μεθαύριον Σάββατον θα θυροκολληθούν τα αποτελέσματα εις την Σχολήν Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα μαθήματα εις την ως άνω Σχολήν τα οποία επρόκειτο να αρχίσουν την προσεχή εβδομάδα ανεβλήθησαν διά την 15ην Οκτωβρίου.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ Ο κ. ΧΑΡΙΤΟΣ
Επέστρεψεν εξ Αθηνών ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γαβριήλ Χαρίτος. Κατά την διάρκειαν της εις Αθήνας παραμονής του ο κ. Χαρίτος προέβη εις ενεργείας προς επίλυσιν Δωδεκανησιακών ζητημάτων. Ο κ. Χαρίτος προ της επανόδου του είχε προσβληθεί εκ γρίππης.

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους

Φίλιππος Ζάχαρης: Εσωτερικός κόσμος, εικόνες και ορισμός του χρόνου