Στις 26 Νοεμβρίου οι εκλογές των δικηγόρων Ρόδου

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση της παραπάνω ημερομηνίας έγινε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κωνσταντίνο Σαρρή.
Οι κάλπες για τα μέλη του συλλόγου που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Η θητεία του Προέδρου και του 10μελούς Διοικητκού Συμβουλίου αρχίζει την 1/1/2018 και λήγει στις 31/12/2021, ενώ η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι.

Όπως είναι γνωστό, και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση (για δεύτερη φορά) θα υπάρξουν δύο ψηφοδέλτια, το ένα με τους υποψήφιους για τη θέση του προέδρου και το δεύτερο με τους υποψήφιους συμβούλους.

Μέχρι τώρα έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου και θα διεκδικήσουν τη ψήφο των συναδέλφων τους οι κ.κ. Αναστάσιος Διάκος, Βασίλης Καταβενάκης, Φώτης Κωστόπουλος, Σάββας Λυριστής, Γιώργος Μαυρομάτης και Βασίλης Περίδης.