Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρόδου: «Η ΝΔ νοσεί σοβαρά»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Οργανωτική Επιτροπή Ρόδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρει τα εξής:

Το γνωρίζαμε όλοι εδώ και πολύ καιρό ότι η σοβαρότητα έχει εκλείψει πλέον από την  ΝΔ Δεν δικαιολογούνται αλλιώς τα άνευ λόγου αιτίας, απανωτά, δελτία τύπου.

Θα μπορούσαν όμως κάλλιστα να κρατήσουν ένα κάποιο επίπεδο όταν το θέμα το οποίο θέλουν να πουλήσουν  στον κόσμο, έχει να κάνει με την υγεία και ειδικά εν τη αύτη περιπτώσει με τους καρκινοπαθείς.

Συμβουλεύουμε λοιπόν στα τόσο ευαισθητοποιημένα μέλη της ΝΟΔΕ, πως  καλό θα ήταν όταν θελήσουν να εκτεθούν  ξανά σε παρόμοια θέματα όπως αυτό,  να συμβουλεύονται για παράδειγμα το φαρμακείο και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που νοσεί δεν είναι η υγεία στα νησιά της Δωδεκανήσου, αλλά η πολιτική στάση της αντιπολίτευσης.

Να ενημερώσουμε δε, πως σχετικά με τα φάρμακα των καρκινοπαθών και μετά από αίτηση της Διοικήτριας Χατζηστρατή Κατερίνας εδώ και καιρό, ο  κ. Πολάκης  ενίσχυσε το Νοσοκομείο Ρόδου με δύο εκατομμύρια ευρώ  επιπλέον του προϋπολογισμού του ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις θεραπείες των ασθενών.

Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι επιθυμούν να κάνουν καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση να βρουν άλλο τρόπο να προωθήσουν τον εαυτό τους και να σταματήσουν  παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος  της υγείας και τις ψυχολογίας των νησιωτών ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα.