Στη Ρόδο θα έρθουν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Στη Ρόδο θα έρθουν  Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Στη Ρόδο θα έρθουν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι διεργασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, αφού οι εκλογές οριστικοποιήθηκαν μέσα στο Νοέμβριο, και στο πλαίσιο, αυτό, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένουμε αφίξεις και στη Ρόδο, και συγκεκριμένα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κας Φώφης Γεννηματά αλλά και του επίσης υποψηφίου για την ηγεσία, Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπατριώτισσά μας κα Γεννηματά, αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο στις 24 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου βέβαια. Λίγες ημέρες αργότερα, επίσης στα τέλη του τρέχοντος μηνός με αρχές του επόμενου, το ίδιο θα κάνει και ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται ότι, για τον τελευταίο, αρχικά είχε ακουστεί ότι επρόκειτο να βρίσκεται εδώ στις 26 Οκτωβρίου αλλά τώρα θεωρείται πιθανότερο ότι θα μας επισκεφθεί μετά την επέτειο της 28ης.

Και οι δύο θα βρεθούν εδώ στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα ως υποψήφιοι για την αρχηγία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς και το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσουν ομιλία.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»