Στη Ρόδο θα έρθουν  Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι διεργασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, αφού οι εκλογές οριστικοποιήθηκαν μέσα στο Νοέμβριο, και στο πλαίσιο, αυτό, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένουμε αφίξεις και στη Ρόδο, και συγκεκριμένα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κας Φώφης Γεννηματά αλλά και του επίσης υποψηφίου για την ηγεσία, Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπατριώτισσά μας κα Γεννηματά, αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο στις 24 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου βέβαια. Λίγες ημέρες αργότερα, επίσης στα τέλη του τρέχοντος μηνός με αρχές του επόμενου, το ίδιο θα κάνει και ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται ότι, για τον τελευταίο, αρχικά είχε ακουστεί ότι επρόκειτο να βρίσκεται εδώ στις 26 Οκτωβρίου αλλά τώρα θεωρείται πιθανότερο ότι θα μας επισκεφθεί μετά την επέτειο της 28ης.

Και οι δύο θα βρεθούν εδώ στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα ως υποψήφιοι για την αρχηγία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς και το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσουν ομιλία.