Τα περιπολικά δίπλα  στον πολίτη και όχι στα...  γκαράζ της αστυνομίας

Να δοθεί άμεση λύση στο τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε με την ακινητοποίηση όλων των βενζινοκίνητων οχημάτων της αστυνομίας στο νησί της Ρόδου, εξαιτίας της αναλγησίας  του υπουργείου προστασίας του πολίτη(!) που δεν έχει εγκρίνει εδώ και τόσο καιρό το κονδύλι που απαιτείται για την αγορά καυσίμων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κος Θέμης Καλαμάτας, αναφέρει συγκεκριμένα:
«Το πρωτοφανές φαινόμενο του παροπλισμού όλων των βενζινοκίνητων οχημάτων όλων των Υπηρεσιών της Α' Δωδεκανήσου στην νήσο Ρόδο ουδείς μπορεί να το δεχτεί.
Ούτε οι Διοικητές Υπηρεσιών, ούτε οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ρόδο ούτε η κοινωνία της Ρόδου, που έχει ανάγκη όσο ποτέ την Αστυνομία και τον Έλληνα Αστυνομικό.
Ζούμε μοναδικές στιγμές και αξιώνουμε άμεσα λύση επί του σοβαροτάτου αυτού ζητήματος
Τα περιπολικά μας τα έχουμε για τον πολίτη, για την ανάγκη του ανθρώπου που τα καλεί, για να περιπολούν στην περιοχή, για να ελέγχουν.
Δεν τα έχουμε για τα γκαράζ των Υπηρεσιών μας.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου»

Μιλώντας στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” ο πρόεδρος του συλλόγου αστυνομικών υπαλλήλων της περιοχής μας, κος Μανώλης Ανδρουλάκης, επισήμανε “ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται στα όριά τους, αφού εκτός των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τώρα πρόεκυψε κι αυτό το πρόβλημα.
Ο κος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι η καθυστέρηση αυτή δεν ξέρει κανείς πότε θα τερματιστεί και κάλεσε επιτέλους τους αρμόδιους του Υπουργείου αλλά και τους εκπροσώπους μας σε τοπικό επίπεδο να προχωρήσουν άμεσα στην  επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.»