Στη Ρόδο το FVW Workshop 2017

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε την αγορά χορηγικού πακέτου, συνολικού ποσού 20.000 ευρώ με ΦΠΑ, του Γραφείου του στη Γερμανία, στο πλαίσιο διοργάνωσης του FVW Workshop 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου από το διοργανωτή FVW, γνωστό οργανισμό τουριστικών media.

Μεταξύ των αντισταθμιστικών οφελών για τη χρηματοδότηση περιλαμβάνεται η δυνατότητα χαιρετισμού ή και παρουσίασης της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ σχετικά με τη στρατηγική ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου καθώς και οι κατά τόπους τουριστικές επιχειρήσεις.

Στο Workshop έχουν προσκληθεί περίπου 50 Τ.Ο’s και εκπρόσωποι ταξιδιωτικών Γραφείων από την Γερμανία, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το νησί και να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο νησί.  

Η κύρια θεματολογία του workshop θα εστιάσει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού και στην προβολή των δυνατοτήτων του προορισμού να υποστηρίξει κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις / διοργανώσεις.