Κολοσσός: Οι αγώνες «καπελώνουν» την προπόνηση!

Ένα σημαντικό θέμα έχει δημιουργηθεί με την τελευταία προπόνηση του Κολοσσού H Hotels την Παρασκευή, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, και τη διεξαγωγή του τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, οι αγώνες του τουρνουά την Παρασκευή στο Βενετόκλειο θα ολοκληρωθούν στις 17.30’ και μετά θα ακολουθήσουν οι τιμητικές βραβεύσεις. Όμως, ο Κολοσσός H Hotels ξεκινάει προπόνηση στις 17.00’ που σημαίνει ότι τουλάχιστον ένα τέταρτο νωρίτερα το γήπεδο πρέπει να είναι άδειο και καθαρό για να υποδεχθεί τους «θαλασσί».

Ο ΔΟΠΑΡ, που έδωσε άδεια να χρησιμοποιηθεί το Βενετόκλειο για το τουρνουά, προφανώς δεν έλαβε υπόψη τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας του νησιού μας και μάλιστα την παραμονή ενός σημαντικού και σπουδαίου αγώνα όπως είναι αυτός με την ΑΕΚ!

Μέχρι και χθες, ο Κολοσσός H Hotels δεν φερόταν διατεθειμένος να αλλάξει την ώρα προπόνησης και όπως ήταν φυσιολογικό αντιδρούσε σθεναρά στην απόφαση. Ειδικά ο Άρης Λυκογιάννης ήταν αρκετά θυμωμένος με όσα έφτασαν στ’ αυτιά του και ήταν κάθετος ως προς το ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας προπόνησης των «θαλασσί».

Τα πράγματα δεν αποκλείεται να περιπλεχθούν περισσότερο εάν η ΑΕΚ αποφασίσει να ζητήσει κι εκείνη ώρα προπόνησης την Παρασκευή στο Βενετόκλειο…

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι έγινε γνωστό πως ο Νίκος Γκάλης δεν θα είναι παρών στον αγώνα του Σαββάτου καθώς αναχωρεί το ίδιο πρωί (11.00’).