Ο Νίκος Γιάννου για μια εμφάνιση στο «Σπήλαιο»

Ο Νίκος Γιάννου  για μια εμφάνιση στο «Σπήλαιο»

Ο Νίκος Γιάννου για μια εμφάνιση στο «Σπήλαιο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 647 ΦΟΡΕΣ

Τον Ρόδιο καλλιτέχνη, Νίκο Γιάννου, υποδέχεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, η κοσμική ταβέρνα "Το Σπήλαιο" για μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση.


Ο αγαπημένος Ρόδιος τραγουδιστής με τη λαϊκή φωνή του και τα τραγούδια του που έχουν συντροφεύσει τα βράδια μας έρχεται για μια εμφάνιση προκειμένου να θυμηθούμε να τραγουδήσουμε μαζί του αγαπημένα τραγούδια.

Με θέα θάλασσα, παρεϊστικη ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις, σε συνδυασμό με το ζεστό περιβάλλον του μαγαζιού, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διασκεδάσουμε παρέα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.


Όλες οι δισκογραφικές δουλειές του Νίκου Γιάννου αγκαλιάστηκαν αμέσως από τον κόσμο, τόσο για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του όσο και για την αισθαντική ερμηνεία του.


Τα τραγούδια του, ξεχωρίζουν για τις μελωδικές γραμμές τους και για την καθαρόαιμη φωνή του Νίκου Γιάννου. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ίδιος είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή κι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής τον οποίο, πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Βασίλης Καρράς, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Άντζελα Δημητρίουκαι άλλοι, έχουν εμπιστευτεί για να τους πλαισιώνει σε πολλές σημαντικές live συνεργασίες που μας υπόσχεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον, και μια φανταστική βραδιά στην κοσμική ταβέρνα «ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ».

Το εστιατόριο διαθέτει τιμές αλα κάρτ ενώ μάλιστα η αίθουσα διατίθεται για κάθε κοινωνική εκδήλωση (χωρητικότητας 100 ατόμων).


Νίκος Γιάννου
Κοσμική ταβέρνα "Το Σπήλαιο"
Λεωφόρος Ηρακλειδών 28 (20 μαγαζιά), Κρητικά
Τηλέφωνο κρατήσεων 2241 11 32 82

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!