Στην Ρόδο ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Στην Ρόδο ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Στην Ρόδο ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 593 ΦΟΡΕΣ

Θα συμμετάσχει σήμερα και αύριο σε σεμινάρια και αθλητικές διοργανώσεις στο νησί, στο πλαίσιο προώθησης της αξίας της άσκησης στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας

Η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου, ο ΔΟΠΑΡ, ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, συνδιοργανώνουν σήμερα και αύριο αθλητικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:

• Ενημερωτικές αθλητικές διαδραστικές ομιλίες και βιωματικές ασκήσεις σε μαθητές και σε μαθήτριες, σχολείων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, με σκοπό την ενημέρωση για τα οφέλη και τις θετικές συνέπειες του αθλητισμού στη ζωή τους, την παρακίνηση για να ασχοληθούν με αυτόν , την ευαισθητοποίηση για υιοθέτηση υγειών συμπεριφορών και την ανάδειξη της μεγάλης σημασίας του αθλητισμού στη σημερινή δύσκολη εποχή που βιώνουμε.
• Ενημερωτικό, βιωματικό, αθλητικό σεμινάριο, για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, με σκοπό την επικαιροποίηση των γνώσεων τους και την αξιοποίησή τους, για να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

Εισηγητές στις εκδηλώσεις είναι:
• Ο κ. Παναγιώτης Τσαλουχίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονητής UEFA A’, βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και μέλος της Μεσογειακής και Ολυμπιακής Ομάδας,
• Η κ. Χατζηδιάκου Δέσποινα dr Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου, τομέας δημιουργική κίνηση και
• Η κ. Φατσέα Αδαμαντία, Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Δωδεκανήσου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου