Στην Ρόδο ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου, ο ΔΟΠΑΡ, ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, συνδιοργανώνουν σήμερα και αύριο αθλητικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: 

• Ενημερωτικές αθλητικές διαδραστικές ομιλίες και βιωματικές ασκήσεις σε μαθητές και σε μαθήτριες, σχολείων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, με σκοπό την ενημέρωση για τα οφέλη και τις θετικές συνέπειες του αθλητισμού στη ζωή τους, την παρακίνηση για να ασχοληθούν με αυτόν , την ευαισθητοποίηση για υιοθέτηση υγειών συμπεριφορών και την ανάδειξη της μεγάλης σημασίας του αθλητισμού στη σημερινή δύσκολη εποχή που βιώνουμε.  
• Ενημερωτικό, βιωματικό, αθλητικό σεμινάριο, για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, με σκοπό την επικαιροποίηση των γνώσεων τους και την αξιοποίησή τους, για να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

Εισηγητές στις εκδηλώσεις είναι:
• Ο κ. Παναγιώτης Τσαλουχίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονητής UEFA A’, βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και μέλος της Μεσογειακής και Ολυμπιακής Ομάδας,
• Η κ. Χατζηδιάκου Δέσποινα dr Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου, τομέας δημιουργική κίνηση και
• Η κ. Φατσέα Αδαμαντία, Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Δωδεκανήσου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: