Ανταγόρας: Όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται…

Μετά τη βαριά ήττα στα Καλύβια την περασμένη Κυριακή, ο Ανταγόρας επιστρέφει στην έδρα του και με τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της Κω, ευελπιστεί να κάνει σήμερα μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Τα κορίτσια του Γιάννη Παπούλη υποδέχονται στις 12.00’ την Ελευθερία Μοσχάτου, ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο δημιουργήθηκε για ν’ ανέβει κατηγορία. Το όνομα της Ξένιας Χελιώτη ξεχωρίζει καθώς υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος του Ιπποκράτη και ήταν συμπαίκτρια με πολλά από τα κορίτσια του Ανταγόρα.

Όμως, δεν είναι μόνη της. Έχει δίπλα της μία πλειάδα εξαιρετικών αθλητριών οι οποίες έχουν συμβάλλει στο να είναι η Ελευθερία Μοσχάτου αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και να ηγείται της βαθμολογίας, με συγκάτοικο τον Σπόρτιγκ.

Ο Ανταγόρας θα προσπαθήσει ν’ αποφύγει μέσα στο γήπεδό του μία ακόμη βαριά ήττα που θα τον αποθαρρύνει εν όψει της συνέχειας καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ που είναι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας.

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Κως (12.00’) Ανταγόρας – Ελευθερία Μοσχάτου
Διαιτητές: Κοτσίρης, Μπακετέα

Μελίσσια (14.30’) Μελίσσια – Ζωγράφου
Διαιτητές: Ναστούλης, Ρεμουντάκης
Κομισάριος: Δημητριάδης

Κοντόπευκο (19.30’) Αγία Παρασκευή – Ηλιούπολη
Διαιτητές: Καλαϊτζάκης, Δαβιδέλλης
Κομισάριος: Σαμαρτζή

Κλαδισός (12.00’) Χανιά – Άρης Πετρούπολης
Διαιτητές: Ντάνος, Τσαλκιτζής
Κομισάριος: Πετράκης Νεκ.

Καμίνια (12.00’) Προφήτης Ηλίας – Καλύβια
Διαιτητές: Γαρίνη, Τζίμης
Κομισάριος: Δραμεσιώτης.

Σπόρτιγκ – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (22/11)

Βαθμολογία: 1) Σπόρτιγκ 8β., 2) Ελευθερία Μ. 8, 3) Μελίσσια 7, 4) Ηλιούπολη 6, 5) Καλύβια 6, 6) Χανιά 6, 7) Αγ. Παρασκευή 6, 8) Άρης Π. 6, 9) Κρόνος Αγ. Δημ. 6, 10) Ανταγόρας 5, 11) Ζωγράφου 4, 12) Προφήτης Ηλίας 4.