Ο Πέτρος Μάλαμας στον Αρχάγγελο

Ο Πέτρος Μάλαμας στον Αρχάγγελο

Ο Πέτρος Μάλαμας στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 632 ΦΟΡΕΣ

Ο Πέτρος Μάλαµας στην πόλη μας. Παρουσιάζει τραγούδια θεατρικά, καναδικά άσµατα, κοιτάσµατα, προγονικά κι ερωτικά. Μαζί µε τον Νίκο Παπαϊωάννου, ντουέτο µε κιθάρα, τσέλο, τζουρά, πληκτράκι, σύµφωνα και φωνήεντα. Η µουσική εξηµερώνει. Ελάτε, σίγουρα.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μάλαμα
Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε το 1983, στη Σαλονίκη και κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής. Ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση, μαθαίνοντας από τον Σωκράτη Μάλαμα, την τέχνη του τραγουδιού. Μεγάλωσε στην Καστοριά και τελείωσε το Εσπερινό Λύκειο.

Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και συνεργάστηκε με τον θίασο Κανιγκούντα. Μελοποίησε τον κύκλο τραγουδιών "Η Παγωμένη Θεατρίνα" του Νίκου Γκάτσου και έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πα.Μακ..

Πέρασε στην ειδίκευση της Ποιητικής (Τέχνη της σύνθεσης - Μελοποιΐα - Ποίηση στην παραδοσιακή μουσική) και έμεινε για πάντα στο πρώτο εξάμηνο. Στον Καναδά έγραψε στίχους & μουσική για την "Καναδέζα" και στην Αθήνα συνάντησε τον Πάνο Δημητρόπουλο που μαζί με τον Λεωνίδα Μπαλάφα του εμπιστεύτηκαν τα "Κοιτάσματα".

Το 2015 τραγούδησε ρεμπέτικα με κιθάρα, για την παράσταση "Mount Olympus" του Jan Fabre, στο Filoxenia του Berliner Festspiele. Το 2016 η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε το "Οξυγόνο" του, στην μουσικοθεατρική της παράστασή "Χειρόγραφο".

Έχει συνεργαστεί ακόμα με πολλούς αξιόλογους μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς, τραγουδιστές, φωτιστές, ηχολήπτες και παραγωγούς αλλά δε θα ήθελε να τους αναφέρει για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση και για να κρατήσει χαμηλούς τόνους σαν καλλιτέχνης.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
+ Νίκος Παπαϊωάννου

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Παλαιά Οδός, Αρχάγγελος
ώρα έναρξης: 21:00

fb event: www.facebook.com/events/130647684267922

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!