Στο κυνήγι της σταθερότητας ο Κλεάνθης

Τη σταθεροποίηση της ομάδας του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης θέτει ως πρώτο ζητούμενο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο προπονητής του Κλεάνθη, Ανδρέας Σταύρου. 

Το περασμένο Σάββατο στο Βάτι οι Παραδεισιώτες επιβλήθηκαν του τοπικού Διαγόρα με το άνετο 5-1, άφησαν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Απόλλωνα Καλυθιών, έπαιξαν με τρόπο που ικανοποίησε τον προπονητή τους, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, το βλέμμα τους δεν πρέπει να απλώνεται σε ορίζοντα πιο μακρινό από το επόμενο παιχνίδι:    

«Πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση και πετύχαμε μία ευρεία νίκη, όμως αυτή δεν είναι αρκετή, καθότι απωλέσαμε πολλούς βαθμούς. Το ζητούμενο για εμάς είναι να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα». 

Από χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς με το Νικαγόρα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου επανέρχονται από τιμωρία οι Παναγιώτης Γιαννίκος και Σάββας Μπαούρης.