Στο κυνήγι της σταθερότητας ο Κλεάνθης

Στο κυνήγι της σταθερότητας ο Κλεάνθης

Στο κυνήγι της σταθερότητας ο Κλεάνθης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστημένος έμεινε ο Ανδρέας Σταύρου από τα όσα είδε στο νικηφόρο παιχνίδι του Βατίου, ζητάει δε από τους παίκτες του να παραμείνουν στα ίδια στάνταρ απόδοσης

Τη σταθεροποίηση της ομάδας του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης θέτει ως πρώτο ζητούμενο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο προπονητής του Κλεάνθη, Ανδρέας Σταύρου.

Το περασμένο Σάββατο στο Βάτι οι Παραδεισιώτες επιβλήθηκαν του τοπικού Διαγόρα με το άνετο 5-1, άφησαν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Απόλλωνα Καλυθιών, έπαιξαν με τρόπο που ικανοποίησε τον προπονητή τους, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, το βλέμμα τους δεν πρέπει να απλώνεται σε ορίζοντα πιο μακρινό από το επόμενο παιχνίδι:

«Πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση και πετύχαμε μία ευρεία νίκη, όμως αυτή δεν είναι αρκετή, καθότι απωλέσαμε πολλούς βαθμούς. Το ζητούμενο για εμάς είναι να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα».

Από χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς με το Νικαγόρα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου επανέρχονται από τιμωρία οι Παναγιώτης Γιαννίκος και Σάββας Μπαούρης.

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!