Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το bazaar του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση εθελοντών φιλόζωων, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Ροδινιού, το ετήσιο bazaar του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου.

Το bazaar ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της πρόσφατα αποβιώσασας Γραμματέα του Συλλόγου Βάσιας Μιχαηλίδη, η απώλεια της οποίας αφήνει τεράστιο κενό στο Φιλοζωικό κίνημα της Ρόδου.

Στο bazaar διατέθηκαν διάφορα χριστουγεννιάτικα δώρα καθώς και χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών φιλόζωων, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και κυρίως την λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου, που με επιτυχία ασκεί ο Σύλλογος.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και υπεύθυνος για το Δημοτικό Κυνοκομείο, Γιώργος Πόκκιας που επισκέφτηκε το bazaar, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την συνεισφορά τους και εκθείασε το Σύλλογο για την άψογη συνεργασία του με το Δήμο για την λειτουργία του Κυνοκομείου, τα προγράμματα περισυλλογής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την  προώθηση του Φιλοζωικού Κινήματος στο νησί μας.