Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην εκδήλωση “Santa Run Rhodes”

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην εκδήλωση “Santa Run Rhodes”

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην εκδήλωση “Santa Run Rhodes”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 729 ΦΟΡΕΣ

Θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου με σύνθημα “διασκεδάζουμε για να προσφέρουμε”

Με το σύνθημα «Διασκεδάζουμε για να προσφέρουμε» πραγματοποιείται και φέτος η εκδήλωση «Santa Run Rhodes 2017» που σκοπό έχει, πέρα από τη δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας στην πόλη, να στηρίξει οικονομικά το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ΦΛΟΓΑ.

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται στη Ρόδο και στηρίζεται από την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, το δήμο Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τον εμπορικό σύλλογο Ρόδου, την ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Ρόδου και φυσικά τον πολιτιστικό σύλλογο «Μία Αγκαλιά».

Φέτος η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, θα έχει αφετηρία την παλιά πόλη και κατάληξη το δημοτικό πάρκινγκ πίσω από το δημαρχείο όπου στις 7 το βράδυ θα διεξαχθεί η μεγάλη συναυλία των ONIRAMA .

Οι διοργανωτές της στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε χτες κάλεσαν τους κατοίκους της Ρόδου να συμμετάσχουν ενεργά ώστε να ξεπεραστεί ο αριθμός των 1.200 ατόμων που συμμετείχαν στην περσινή διοργάνωση.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Μία Αγκαλιά» Αυγερινός Αυγερινού δήλωσε ότι αυτή η εκδήλωση ξεκίνησε ως μία ιδέα φίλων η οποία αγκαλιάστηκε από όλους τους φορείς της Ρόδου αλλά κυρίως από τους κατοίκους. «Πέρσι είχαμε 1.200 συμμετοχές με τις οποίες κατακλύσαμε τους δρόμους της Ρόδου, διασκεδάσαμε και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 7.500 ευρώ τα οποία προσφέραμε στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ. Ευχαριστούμε όλους για τη φετινή διοργάνωση και τη στήριξη του σκοπού μας, που είναι να διασκεδάζουμε για να προσφέρουμε» είπε ο κ. Αυγερινού και πρόσθεσε:

«Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία σιντριβανιού στην παλιά πόλη από όπου θα ξεκινήσουμε με διασκέδαση, θα χορέψουμε, θα έχουμε κεράσματα και θα καταλήξουμε πίσω από την πλατεία Ελευθερίας στο δημοτικό πάρκινγκ όπου και θα γίνει η μεγάλη συναυλία των ONIRAMA.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο σπιτάκι που έχουμε στην πλατεία Κύπρου μπροστά από την εθνική τράπεζα ενώ και στις 26 του μήνα θα έχουμε δύο σημεία για συμμετοχές, στην πλατεία σιντριβανιού και έξω από το χώρο της συναυλίας.

Η συμμετοχή είναι 20 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ θα έχουμε και οικογενειακά πακέτα. Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα παίρνουν δωρεάν μία στολή του αη Βασίλη για να ντυθούμε όλοι και να γεμίσουμε τους δρόμους με κόκκινες στολές ενώ θα πάρουν και ένα καρτελάκι με αριθμό με το οποίο θα έχουν προτεραιότητα για τη συναυλία των ΟΝΙRAMA.

Έτσι πρώτα θα μπουν αυτοί και μετά οι υπόλοιποι στη συναυλία ενώ για τους ενήλικες θα υπάρχει και μία δωρεάν μπύρα στη συναυλία.

Επίσης θα γίνει κλήρωση με τους αριθμούς και θα δοθούν διάφορα δώρα που έχουν προσφέρει επιχειρηματίες. Μέρος των εσόδων θα δοθούν και φέτος στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ».

Η εκπρόσωπος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Φωτεινή Καράμπελα στο πλαίσιο των δηλώσεών της τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι ιδιαίτερες για το νησί μας καθώς προσφέρουν χαρά και διασκέδαση και είναι σημαντικό που πραγματοποιούνται γιατί αποσκοπούν στην προσφορά βοήθειας όπου είναι δυνατό.

Ο γενικός γραμματέας του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Νίκος Παπασταματίου δήλωσε ότι το επιμελητήριο στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση καθώς τα έσοδα θα προσφερθούν στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ ένα σύλλογο με μεγάλη προσφορά που έχει ανάγκη στήριξης. «Επίσης το επιμελητήριο εκπροσωπώντας τις χιλιάδες επιχειρήσεις στο νομό μας προσπαθεί να τονώνει την κίνηση στο εμπορικό κέντρο κατεβάζοντας τον κόσμο ώστε εκείνη τη μέρα που τα καταστήματα θα είναι κλειστά να περιδιαβεί το κέντρο να δει τα καταστήματα και να αποφασίσει για τις αγορές του τις επόμενες μέρες. Ο σύλλογος αποτελείται από εξαιρετικά παιδιά που προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους» κατέληξε.

Τέλος ο Παναγιώτης Εγγλέζος ως πρόεδρος της ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Ρόδου τόνισε ότι ο σύλλογος «Μία αγκαλιά» είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας της ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων και αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης καθώς έχει σαν σκοπό την προσφορά.
«Φέτος στηρίζουμε και εμείς αυτή την προσπάθεια και καλώ όλους τους συλλόγους να συμβάλουν γιατί τα χρήματα πιάνουν τόπο ενώ θα δοθεί και ένας διαφορετικός τόνος στην πόλη της Ρόδου καθώς θα εμπλουτιστούν οι εκδηλώσεις του. Ο τρόπος εορτασμού μπορεί να είναι ξενόφερτός όμως θα δώσει ζωντάνια στην αγορά, ενώ και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν στα χωριά θα μπορέσουν να διασκεδάσουν στην πόλη» είπε ο κ. Εγγλέζος.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!