Υποψήφιος ο Σεΐτης γι’ αθλητής της χρονιάς

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών–Μελών του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού το 2017, οι οποίοι και θα βραβευτούν στην 64η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30. 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αλλά το σημαντικό είναι πως ο Ροδίτης πρωταθλητής του στίβου, Μιχάλης Σεΐτης είναι υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής με αναπηρία. Τον τίτλο αυτόν μαζί με τον αθλητή του ΑΟ Σταματίου και των Αετών θα διεκδικήσουν ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης από το μπότσια και ο Μανώλης Στεφανουδάκης, επίσης από το στίβο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η πρώτη τριάδα (κατά αλφαβητική σειρά) στις κατηγορίες του αθλητισμού ατόμων με αναπηρίες, έχει ως εξής:
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2017: Ππλυχρονίδης Γρηγόρης (Μπότσια), Σεΐτης Μιχάλης (Στίβος), Στεφανουδάκης Μανώλης (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2017: Κοροκίδα Δήμητρα (Στίβος), Λιάγκου Ανθή (Στίβος), Σταμάτουλα Μαρία (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2017: Εθνική Ομάδα Ανδρών Γκόλμπολ, Εθνική Ομάδα BC1-BC2 Μπότσια, Εθνική Ομάδα Αντοχής Ποδηλασία.

Οι Κορυφαίοι των Κορυφαίων θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της Εκδήλωσης του ΠΣΑΤ, όπου και θα τιμηθούν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, εκτός των τριών πρώτων:
ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4. Σεβδικάλης Γιάννης (Στίβος): 5, 5. Ντούνης Βασίλης (Ξιφασκία με αμαξίδιο): 2, 6. Τριανταφύλλου Παναγιώτης (Ξιφασκία με αμαξίδιο): 2, 7. Κουτούλιας Χρήστος (Στίβος): 1, 8. Παπαγγελής Νίκος (ποδηλασία): 1.

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4. Ποιμενίδου Δωροθέα (Τοξοβολία): 3, 5. Μαντούδη Ζωή (Στίβος): 1.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4. Εθνική Ομάδα Σπάθης, Ξιφασκία με Αμαξίδιο: 8, 5. Εθνική Ομάδα Γυναικών Γκολμπολ: 3

Ο Μιχάλης Σεΐτης θα διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου για το 2017.
Ο Μιχάλης Σεΐτης θα διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου για το 2017.