Με τις «κεραίες» όρθιες στον Απόλλωνα Καλυθιών

Στη μεταγραφική αγορά έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών, ώστε να εντοπίσουν το συντομότερο τους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν, στο μέτρο του δυνατού, τις δύο σοβαρές απώλειες που κατέγραψε πρόσφατα η ομάδα.

Η αποχώρηση του επιθετικού Φώτη Χατζηβαλσάμη, καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός του αμυντικού Μιχάλη Φυλακούρη είναι αναμφίβολα εξελίξεις που «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή Χρυσόστομο Χάσταλη και τους παράγοντες της διοίκησης, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που οι επιλογές του Ιανουαρίου είναι περιορισμένες.

Οι Καλυθενοί παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και παραμονεύουν, ώστε να εκμεταλλευτούν την κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί.

Το ψάχνει για φιλικό
Σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας προσπαθεί να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές του ο Χρυσότομος Χάσταλης. Πέρα από τις προπονήσεις, που διεξάγονται από την περασμένη Τετάρτη, ο τεχνικός των Καλυθενών θεωρεί ιδιαίτερα χρήσιμη τη διοργάνωση φιλικού αγώνα αύριο Σάββατο, μόνο που τουλάχιστον μέχρι χθες, δεν είχε βρεθεί αντίπαλος που να εξυπηρετούσε τις ανάγκες της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

  Υπενθυμίζεται, πως ο Απόλλων θα επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του παίζοντας στην Κω με τον ΔΙ.Α. Στο εν λόγω δύσκολο ματς ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Κάλτση, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια.