Στον Αστέρα Παστίδας ο Γιαννακόπουλος

Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να ενισχυθούν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στο δεξί άκρο της άμυνας και τα κατάφεραν.

Πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Αστέρα Παστίδας ο 23χρονος Σταύρος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο ποδοσφαιριστής  μίλησε με την Διοίκηση του Χρήστου Αποστολάτου και τα βρήκαν σε όλα. Θα φορέσει τα κυανόλευκα και θα ενισχύσει όπως όλα δείχνουν τον Αστέρα από δω και πέρα, καθώς είναι παίκτης με ταχύτητα αλλά και τεχνικές αρετές και το έχει δείξει στον Ιάλυσο, τον Διαγόρα Βατίου και τον Ηρακλή Μαριτσών, ομάδες απ’ όπου έχει περάσει.

Στο μεταγραφικό παζάρι όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Αστέρας δεν μένει  στον Γιαννακόπουλο. Κυνηγάει την απόκτηση ενός επιθετικού και τον θέλει για να ενισχύσει την γραμμή πυρός. Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά το όνομα του κρατείται ακόμα μυστικό, γιατί δεν έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα που ανήκει κι ο Αστέρας δεν θέλει να μπει εμπόδιο στο θέμα αυτό.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως πρόκειται για ικανότατο επιθετικό, που με τον τρόπο παιχνιδιού που ακολουθούν οι «κυανόλευκοι», θα τους βοηθήσει πολύ στο να ανοίγει άμυνες και να βλέπει δίχτυα.

Όπως επίσης έγινε γνωστό ο Χρήστος Στεργιόπουλος, που θα αποχωρήσει από την ομάδα της Παστίδας, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ορφέα και μάλλον θα καταλήξει στην ομάδα της πόλης.