Αmalfi Social Lounge Bar: Μια νέα πολλά υποσχόμενη άφιξη  στην πόλη της Ρόδου

Στην αρχοντική αίθουσα του Ακταίον δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος διασκέδασης, αντάξιο των προσδοκιών μας, με κλασσική φινέτσα και μοντέρνες πινελιές. 

Με φαγητό, ποτό, απολαυστικά κοκτέιλ, παρέα πάντα με την καλύτερη ξένη μουσική, το νέο hot spot του νησιού, ήρθε πολλά υποσχόμενο.

Η νέα άφιξη στην πόλη της Ρόδου που μετράει μόλις μερικές μέρες λειτουργίας, έχει καταφέρει να κερδίσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, αλλά και να προσελκύσει ένα κοινό που έψαχνε μια διαφορετική πρόταση για την έξοδο του.

Στον πρώτο όροφο του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου του Ακταίον, η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει υλικά όπως ο μαύρος γρανίτης, το μάρμαρο, το μέταλλο στο χρώμα του χρυσού και του μπρούντζου, και λεπτομέρειες από βελούδινο μπροκάρ. Οι απλίκες στους τοίχους και τα φωτιστικά που κοσμούν τον χώρο, δημιουργούν ένα παιχνίδι με τα χρώματα δημιουργώντας μία υποβλητική ατμόσφαιρα. 

Το άψογο σέρβις και τα πολύ προσεγμένα φαγητά που σερβίρονται στο Amalfi Social Lounge Bar, αποτελούν ιδανική επιλογή για έναν συνδυασμό φαγητού και ποτού, συνοδεία πολύ καλής μουσικής. 

Amalfi Social Lounge Bar
Πλατεία Ελευθερίας
Καθημερινά μετά τις 20:00
Τηλέφωνο κρατήσεων  6937033924
f: Amalfi Social Lounge Bar