Τρεις νέες εκδηλώσεις στην Ωβέρνη τις προσεχείς ημέρες

Mουσικές live βραδιές θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην Ωβέρνη που ετοίμασε για εμάς ένα τριήμερο γεμάτο αξέχαστες στιγμές. 

Οι... συνήθεις ύποπτοι αλλά και νέες αφίξεις, έρχονται για να διασκεδάσουν μαζί μας, στον υπέροχο χώρο της Ωβέρνης.
Με τη μουσική να σε ταξιδεύει, και με θέα τη μοναδικότητα της Παλιάς Πόλης της Ρόδου, η Ωβέρνη σε μεταφέρει σε μαγικές εποχές, συνδυάζοντας μάλιστα το καλό φαγητό και το άψογο σέρβις! 
Το νέο ανανεωμένο μενού του μαγαζιού, βρίσκεται στη διάθεση των θαμώνων καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών και όχι μόνο. 

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του τριημέρου διαμορφώνεται ως εξής: 

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, γινόμαστε όλοι μια παρέα και ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας Βιργινία Πρέκα στο τραγούδι, τον γνωστό συνθέτη -κιθαρίστα Γιάννη Γιακουμάκη και τον Λευτέρη Κουάντα στο μπουζούκι και αφήνουμε να "αγγίξει" τη ψυχή μας ότι αγαπήσαμε στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι!

Μην χάσετε, το απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα που θα σας  συναρπάσει.

Αντίστοιχα, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο γνωστός και αγαπημένος συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Κυζούλης και ο Μιχάλης Μαντικός στο τραγούδι σε ερμηνείες αγαπημένων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζηδάκι κ.α.) 

Την... ανατροπή ωστόσο φέρνουν στις 7 Ιανουαρίου και ημέρα Κυριακή με ένα live γεμάτο μουσική και ωραίες στιγμές οι Distant Rabbit που έρχονται στην Ωβέρνη για μια εμφάνιση. 

Μετά από τέσσερις μήνες, οι Distant Rabbit θα παίξουν για εμάς και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε τα live πέρα από την Ωβέρνη! Blues, Jazz & Rock n' Roll θα ακουστούν απο τους Distant Rabbit, σε μια live βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Ωβέρνη, Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη
Ώρα: 21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας- ρεζερβέ: 2241076100
f: Auvergne  Ωβέρνη  Cafe