Ο Ροδίτης που θα συμμετάσχει στο Survivor 2!

Ο Ροδίτης που θα συμμετάσχει στο Survivor 2!

Ο Ροδίτης που θα συμμετάσχει στο Survivor 2!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11846 ΦΟΡΕΣ

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το Survivor 2 και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους.

Χθες έγιναν και οι ιατρικές τους εξετάσεις και πλέον είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο "ταξίδι"εμπειριών που θα ζήσουν στο Survivor.

Συγκεκριμένα για τον Άγιο Δομίνικο φεύγουν, ο Δημήτρης Βλάχος, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Νέρι Καστίγιο και Γιάννης Δρυμωνάκος και ο… Στέλιος Κρητικός!

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Κρητικό

Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Και όσο κι αν φαίνεται παράξενο από τη δουλειά που επέλεξε να κάνει στην πορεία, υπήρξε ένα πολύ ντροπαλό παιδί.

Το όνειρό του, από τότε που ήταν αρχηγός στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, ήταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, να παίξει στην εθνική ομάδα και σε άλλες της α’ κατηγορίας και να διαγράψει μια σημαντική καριέρα στο άθλημα.

Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχε μεταγραφεί και έπαιζε, το απόγευμα πρόβες και παραστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του στο «Καλουτά», στο «Χορν», στο «Ορφέας», στο «Ακάδημος» και στο «Περοκέ», και τα Σαββατοκύριακα ματς. Παράλληλα, για λόγους επιβίωσης, κάποια περίοδο εργαζόταν και ως security.

Πηγή: newpost.gr

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο