Κλειστή η κυκλοφορία στην Ρόδου- Λίνδου στο ύψος της γέφυρας Αφάντου

Κλειστή η κυκλοφορία στην Ρόδου- Λίνδου στο ύψος της γέφυρας Αφάντου

Κλειστή η κυκλοφορία στην Ρόδου- Λίνδου στο ύψος της γέφυρας Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1732 ΦΟΡΕΣ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι από την Πέμπτη 11-01-2018 και ώρα 7:30 π.μ. η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου στο ύψος της υπό κατασκευήν νέας ανισόπεδης γέφυρας Αφάντου, λόγω εργασιών, θα διεξάγεται προσωρινά μόνον προς την κατεύθυνση προς Λίνδο.

Η κυκλοφορία από το αντίθετο ρεύμα προς Ρόδο θα διακοπεί από την Πέμπτη 11-01-2018 και θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού κατάλληλα σηματοδοτημένης. Από την Τρίτη 16-01-2018 εκτιμάται ότι θα εκτραπεί και η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λίνδο μέσω του οικισμού Αφάντου. Για την ακριβή ημερομηνία και ώρα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας στο ανωτέρω ύψος της Εθνικής οδού, σύμφωνα με την κυκλοφοριακή μελέτη που εγκρίθηκε με την 65113/ΜΟΕ/17-10-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β΄ 3796/27-10-2017, θα διαρκέσει έως 20-03-2018. Στην περίπτωση που θα απαιτηθούν πρόσθετες ενημερώσεις το κοινό θα ενημερώνεται εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες