Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Προοδευτικής ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας δεν έχει παιχνίδι την Κυριακή, καθώς στο ξεκίνημα του β΄ γύρου θα εκτίσει το ρεπό του αλλά, όλος ο υπόλοιπος γύρος  θα είναι ενδιαφέρων κι ο «γηραιός» της πόλης μας όπως μαρτυράει άλλωστε και η βαθμολογική του θέση, θέλει να είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις, καθώς ακολουθεί μετά το ρεπό, το εκτός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Προοδευτική.

Το πρόγραμμα της χθεσινής μέρας περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι παίκτες του Διαγόρα πήγαν για ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και το απόγευμα ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς στο βοηθητικό.

Από τις χθεσινές προπονήσεις απουσίασαν οι Δημήτρης Σουάνης και Μανώλης Στεφανάκος, οι οποίοι αισθανόντουσαν κάποιες μικροενοχλήσεις που δεν έκρυβαν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχτούν προληπτικά.

Ενδέχεται μάλιστα και οι δυο να επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «γηραιός» είναι κοντά  στον Λάμπρου, ο οποίος θα υποβληθεί σύντομα σε επέμβαση στους χιαστούς.

Το Σαββατοκύριακο, πέρα από την σημερινή εντατική προπόνηση, οι «κυανέρυθροι» θα γυμναστούν πρωί και τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό.