Το τελευταίο αντίο αύριο στον  Θωμά Λιναρδή

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Θωμά Λιναρδή, από το νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου. 
Ο Θωμάς Λιναρδής, απεβίωσε ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία 57 ετών. Αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας. Είχε εργαστεί επί σειρά ετών σε μέσα ενημέρωσης της Δωδεκανήσου. 


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Ρόδου κος Μανώλης Ζηδιανάκης, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Σας   ενημερώνουμε ότι η κηδεία του αγαπητού μέλους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Ρόδου, συνεργάτη και φίλου δημοσιογράφου Θωμά Λιναρδή θα τελεστεί την Πέμπτη, 18/1/2018, στις 12:00, στο Νεκροταφείο του Ταξιάρχη Μιχαήλ (Ρόδος). Μετά τη κηδεία θα προσφερθεί καφές και σούπα στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» (Ερρίκου Σλίμαν, περιοχή Αγίων Αποστόλων, δίπλα από το Τεχνικό Λύκειο, τηλ. 2241003281).

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων, να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, στον ακόλουθο λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου
ΙΒΑΝ: GR14 0172 7180 0057 1807 3273 656
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η μουσική βραδιά με την ορχήστρα του κυρίου Κασιώτη που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 18/1/2018, στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» , αναβάλλεται λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος. Θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση για την νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.
Σας ευχαριστούμε. 

Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ»