Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια έκανε πρόσφατα το κορυφαίο ταξιδιωτικό website της ολλανδικής αγορά www.Griekenland.net. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του κ. BasWanrooij περιγράφει τις ομορφιές του νησιού στους πολυάριθμους αναγνώστες του που ενδιαφέρο­νται για ελληνικούς προορισμούς.

Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 1.700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως ενώ και στα socialmedia (facebook&Twitter) διαθέτει 43.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel WebsiteAwards(http://www.travvies.com).

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα (https://griekenland.net/griekse-eilanden/astypalea/) εντάσσεται στη γενικότερη καμπάνια που έχει αναλάβει για τον Δήμο Αστυπάλαιας ο όμιλος MTCGROUP με τη συνεργασία της Μαρίας Τζάννου/TheStoryTailors και προέκυψε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση του δημοσιογράφου με την Α­ντιδήμαρχο Τουρισμού του νησιού κυρία Μαρία Καμπούρηη οποία δήλωσε: «Με τον κύριο Wanrooij είχα την ευκαιρία να γνωριστώ τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, πέρα από την προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο σημαντικός αυτός φιλέλληνας δημοσιογράφος μου έδωσε την ευκαιρία να του παρουσιάσω το νησί μας και να κερδίσω τον ενθουσιασμό του, πράγμα που αποτυπώνεται στο εκτενές του άρθρο».

Διαβάστε ακόμη

Τα έξοδα αποκατάστασης του εσωτερικού της Ι.Μ. της Παναγίας Πορταΐτισσας δεσμεύτηκε να αναλάβει προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης

Αστυπάλαια: Προβάλλεται σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία για διακοπές το 2024 χωρίς μαζικό τουρισμό

Γιατί δεν έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε ο δήμος Αστυπάλαιας;

Δήμαρχος Αστυπάλαιας: «Δεν έχουμε ούτε έναν μόνιμο υπάλληλο καθαριότητας»

Κοινοβουλευτική αναφορά- παρέμβαση του Β. Υψηλάντη για μείωση των αντικειμενικών αξιών της Αστυπάλαιας

Τα «Ελεγεία της Οξώπετρας» του Ελύτη βρήκαν τη θέση τους στην Αστυπάλαια

Ν. Κομηνέας: Ο δήμος Αστυπάλαιας δεν έχει γνώση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση

Μέγα πρότζεκτ 2.000 στρεμμάτων στην Αστυπάλαια