Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια έκανε πρόσφατα το κορυφαίο ταξιδιωτικό website της ολλανδικής αγορά www.Griekenland.net. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό  ο δημοσιογράφος  και ιδιοκτήτης του κ. BasWanrooij περιγράφει τις ομορφιές του νησιού στους πολυάριθμους αναγνώστες του που ενδιαφέρο­νται για ελληνικούς προορισμούς.

Το  Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 1.700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως ενώ και στα socialmedia (facebook&Twitter)  διαθέτει  43.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
 

 

Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel WebsiteAwards(http://www.travvies.com).

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα (https://griekenland.net/griekse-eilanden/astypalea/) εντάσσεται στη γενικότερη καμπάνια που έχει αναλάβει για τον Δήμο Αστυπάλαιας ο όμιλος MTCGROUP με τη συνεργασία της Μαρίας Τζάννου/TheStoryTailors και προέκυψε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση του δημοσιογράφου με την Α­ντιδήμαρχο Τουρισμού του νησιού κυρία Μαρία Καμπούρηη οποία δήλωσε: «Με τον κύριο Wanrooij είχα την ευκαιρία να γνωριστώ τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, πέρα από την προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο σημαντικός αυτός φιλέλληνας δημοσιογράφος μου έδωσε την ευκαιρία να του παρουσιάσω το νησί μας και να κερδίσω τον ενθουσιασμό του, πράγμα που αποτυπώνεται στο εκτενές του άρθρο».