Έτοιμη για…  «τάνγκο» η Ρόδος

Στο όνομα Λιονέλ Μπούτερ ακούει η επιλογή της Ρόδου για τη θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή που θα αδειάσει με την αποχώρησή του Μουσταφά Μπανγκούρα.  

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 27.1.1993) κατάγεται από την Αργεντινή, στην οποία αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε και της Τσακαρίτα, ενώ την τελευταία διετία έπαιζε στον Ισημερινό με τη φανέλα της Σέντρο Ντεπορτίβο Ολμέδο.

Στην Ελλάδα έφτασε στις αρχές του Γενάρη προκειμένου να δοκιμαστεί στον Παναιτωλικό, ωστόσο η αποχώρηση του προπονητή Μάκη Χάβου «πάγωσε» τη μεταγραφή και έστειλε τον Μπούτερ να αναζητήσει την τύχη του στη Ρόδο.  

Ο Αργεντινός έχει ήδη ενταχθεί στις προπονήσεις των «ελαφιών», κερδίζει τις εντυπώσεις και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η ένταξή του στο δυναμικό τους, είναι η διευθέτηση του γραφειοκρατικού σκέλους της υπόθεσης. 

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου προπονήθηκαν χθες στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά που επέστρεψε από την Αθήνα και τους βρήκε άπαντες παρόντες. Το ίδιο πρόγραμμα προβλέπεται και για σήμερα.