Ο κλειστός στίβος έχει την τιμητική του

Στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας θα διεξαχθεί φέτος το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στο εσωτερικό κλειστού στίβου και λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού της περιόδου, το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 1 μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να επεξεργαστούν και να καταρτιστούν οι λίστες συμμετοχής από τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας. Παρουσίες θα υπάρχουν και από τα Δωδεκάνησα στον αγώνα αυτόν, αν και δεν δημιουργήθηκε μεγάλη παράδοση από την περιοχή μας, καθώς ο κλειστός στίβος εδώ δεν είναι ακόμα και τόσο δημοφιλής. 

Το ωρολόγιο πρόγραμμα, το οποίο ενδέχεται να τροποποιηθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής, και τα όρια πρόκρισης στους τελικούς είναι τα παρακάτω: