Ο κλειστός στίβος έχει την τιμητική του

Ο κλειστός στίβος έχει την τιμητική του

Ο κλειστός στίβος έχει την τιμητική του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 240 ΦΟΡΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στο ΣΕΦ το σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει μεθαύριο. Στη διοργάνωση θα υπάρχουν και παρουσίες εκπροσωπώντας την περιοχή μας

Στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας θα διεξαχθεί φέτος το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στο εσωτερικό κλειστού στίβου και λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού της περιόδου, το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 1 μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να επεξεργαστούν και να καταρτιστούν οι λίστες συμμετοχής από τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας. Παρουσίες θα υπάρχουν και από τα Δωδεκάνησα στον αγώνα αυτόν, αν και δεν δημιουργήθηκε μεγάλη παράδοση από την περιοχή μας, καθώς ο κλειστός στίβος εδώ δεν είναι ακόμα και τόσο δημοφιλής.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα, το οποίο ενδέχεται να τροποποιηθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής, και τα όρια πρόκρισης στους τελικούς είναι τα παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου