Επιτήδειοι συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό της οικογένειας Κωστίδη

Επιτήδειοι συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό της οικογένειας Κωστίδη

Επιτήδειοι συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό της οικογένειας Κωστίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2053 ΦΟΡΕΣ

Πυρ και μανία οι συγγενείς ζητούν από τους συμπολίτες μας να είναι προσεκτικοί

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι συμπολίτες μας οι οποίοι καλούνται να συνεισφέρουν οικονομικά για την οικογένεια Κωστίδη, η οποία δοκιμάζεται σκληρά έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 3ης Ιανουαρίου στην Κρήτη, καλούνται οι συμπατριώτες μας.

Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, υπάρχει έντονη αγανάκτηση, διότι πληροφορήθηκαν ότι κάποιοι από τη Ρόδο, συγκεντρώνουν χρήματα – τάχα- για λογαριασμό της οικογένειας Κωστίδη.

«Στην πραγματικότητα, εμείς δεν έχουμε ζητήσει καμία βοήθεια – σημειώνουν οι συγγενείς. Ούτε λαχνούς γνωρίζουμε να έχουν εκδοθεί, ούτε λαχειαγορές ούτε εράνους ζητήσαμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι δικοί μας άνθρωποι που επέζησαν από αυτό τον εφιάλτη και που δοκιμάζονται σκληρά, έχουν όλους εμάς δίπλα τους.

Για την ώρα μπορούμε και τους στηρίζουμε. Αύριο μεθαύριο ίσως χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου. Αν αυτό γίνει, θα το ανακοινώσουμε εμείς και κανείς άλλος.

Γιατί δυστυχώς, αυτά που μαθαίνουμε ότι γίνονται για μας χωρίς εμάς, δεν μας αρέσουν καθόλου. Αν αυτό συνεχιστεί εμείς θα προσφύγουμε ακόμα και στη δικαιοσύνη – κατέληξαν.»

Σημειώνεται ότι κάποιοι γνωστοί και φίλοι, συμφοιτητές και συγγενείς της οικογένειας Κωστίδη, η οποία χτυπήθηκε ανελέητα από τη μοίρα, βοήθησαν με σεβασμό και διακριτικότητα από την πρώτη στιγμή, στηρίζοντας τον Γολγοθά του πατέρα και της μικρότερης κόρης που διασώθηκε από το τρομακτικό δυστύχημα στο νησί της Κρήτης.

Η οικογένεια είχε ξεκινήσει από την Τήλο, είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού. Το κακό έγινε καθώς επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ζευγάρι των μελλόνυμφων και να ανασυρθεί επίσης νεκρή η μητέρα της κοπέλας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο