Θα εκδικαστεί 53χρονος για απόπειρα βιασμού σε 53χρονη!

Θα εκδικαστεί 53χρονος για απόπειρα βιασμού σε 53χρονη!

Θα εκδικαστεί 53χρονος για απόπειρα βιασμού σε 53χρονη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1777 ΦΟΡΕΣ

Την Πέμπτη το πρωί θα εκδικαστεί τελικά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου η υπόθεση απόπειρας βιασμού μίας 53χρονης από τον επίσης 53χρονο πρώην φίλο της.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες ωστόσο ενώπιον του δικαστηρίου δεν εμφανίστηκε η φερόμενη ως παθούσα και δια του δικηγόρου κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης καθώς λόγω προβλημάτων υγείας δεν ήταν δυνατόν να εμφανιστεί.

Ωστόσο το σχετικό έγγραφο που προσκομίστηκε δεν δικαιολογούσε την μη παρουσία της φερόμενης ως παθούσας, ενώ και ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο ότι την είχε δει τόσο χθες όσο και προχθές να κυκλοφορεί στην πόλη της Ρόδου και πως με την όλη συμπεριφορά της εμπαίζει τις δικαστικές αρχές.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή της δίκης για την Πέμπτη το πρωί και διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της 53χρονης ενώπιόν του.

Σημειώνεται τέλος πως ο 53χρονος ο οποίος δηλώνει αθώος ζήτησε να γίνει κανονικά η δίκη καθώς ήδη έχει αναβληθεί άλλες δύο φορές για λόγους ασθενείας της φερόμενης ως παθούσας.

Το περιστατικό, σύμφωνα και με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω είχε σημειωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 στο σπίτι του 53χρονου στην Κω όπου χρησιμοποιώντας την σωματική του δύναμη επιχείρησε να βιάσει την 53χρονη πρώην φίλη του.

Η τελευταία όμως κατάφερε να ξεφύγει από κατηγορούμενο και αφού βγήκε έξω από το σπίτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι ο 53χρονος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ο 53χρονος συνελήφθη και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Συνήγορος υπεράσπισης για τον 53χρονο παρίσταται ο κ. Βασίλης Πάππου.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου