Ελεύθερη με όρους αφέθηκε Αλβανίδα που μετέφερε κοκαΐνη στο στηθόδεσμό της

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε Αλβανίδα που μετέφερε κοκαΐνη στο στηθόδεσμό της

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε Αλβανίδα που μετέφερε κοκαΐνη στο στηθόδεσμό της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της η 41χρονη Αλβανίδα που ταξίδεψε από τον Πειραιά στη Ρόδο, έχοντας κρυμμένα στο στηθόδεσμό της, περισσότερα από 50 γραμ. κοκαΐνης!

Όπως είναι γνωστό σε βάρος της αλλοδαπής ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και χθες το μεσημέρι συνοδευόμενη από το συνήγορό της κ. Μιχάλη Διάκο προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές της αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για ναρκωτικά. Η ίδια φέρεται να είπε πως συμπατριώτης της στην Αθήνα της ζήτησε να μεταφέρει το πακέτο για λίγα χρήματα χωρίς όμως εκείνη να γνωρίζει ότι ήταν κοκαΐνη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, η 41χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης της δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Η σύλληψη της αλλοδαπής έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε συνεργασία με το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και ειδικότερα στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, στις 11 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε συνεργασία με προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου πραγματοποίησαν έρευνα στους επιβάτες που έφθασαν στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε η 41χρονη αλλοδαπή Αλβανικής καταγωγής να έχει κρυμμένη στο σουτιέν της ποσότητα 53 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ και ο 41χρονος Έλληνας φίλος της κατείχε σχεδόν ένα γραμμάριο της ίδιας ουσίας στη τσέπη του, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα τα αντικείμενα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Ποινή φυλάκισης 15 ετών για μεταφορά μεταναστών

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 40χρονος για τα 4 δενδρύλλια που καλλιεργούσε

Εντοπισμός 7 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 60χρονος που κολυμπούσε στην Ιξιά

Καταδικάστηκαν κατόπιν διαπραγμάτευσης 20χρονος Λιβανέζος και 22χρονος Σύριος

Δύο χρόνια με αναστολή για υπόθεση ρευματοκλοπής

Φυλάκιση 3 ετών σε 45χρονο που κατείχε 24 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη για άγρα πελατών