Επεισόδιο προκάλεσαν οι Ρομά σε βάρος της Τοπικής Συμβούλου Ρόδου, Φωτεινής Καράμπελα

Επεισόδιο προκάλεσαν οι Ρομά σε βάρος της Τοπικής Συμβούλου Ρόδου, Φωτεινής Καράμπελα

Επεισόδιο προκάλεσαν οι Ρομά σε βάρος της Τοπικής Συμβούλου Ρόδου, Φωτεινής Καράμπελα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3859 ΦΟΡΕΣ

Επεισόδια σε βάρος της Τοπικής Συμβούλου Ρόδου κ. Φωτεινής Καράμπελα προκάλεσαν σήμερα εκπρόσωποι των Ρομά που διαμένουν στο νησί μας, επειδή ο Δήμος δεν χορηγεί άδεια για να στηθεί παζάρι στο χωρό της Λαϊκής Αγοράς Αγίου Δημητρίου.

Οι εκπρόσωποι των Ρομά επιτέθηκαν φραστικά στην κ. Καράμπελα, η οποία ήδη ενημέρωσε τον Εισαγγελέα, ενώ για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση – καταγγελία από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, η οποία αναφέρει τα εξής:

Η θρασύτητα κάποιων έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και νομιμότητας.

Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2018, να υπάρχουν εκτοξεύσεις εμμέσων απειλών, κατά ανθρώπων, που ενεργώντας σύμφωνα με το θεσμικό τους ρόλο, αρνούνται να συμβάλλουν στην ολοκληρωτική καταστροφή του οργανωμένου εμπορίου και των τοπικών επιχειρήσεων στο νησί μας.

Στις οργανωμένες κοινωνίες προτεραιότητα έχουν οι θεσμοί και οι νόμοι.

Οι ενέργειες της Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοιν. Ρόδου,κ. Καράμπελα Φωτεινής ήταν νόμιμες αυστηρά εντός του θεσμικού πλαισίου και τις δυνατότητες που της παρέχει ο Νόμος και ενήργησε εκφράζοντας την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.

Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου ήταν ομόφωνη για τη μη παραχώρηση του χώρου μπροστά από το Δημοτικό Νεκροταφείο (Πλατεία Ιερού Ναού Ταξιαρχών ) για άσκηση υπαίθριου εμπορίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, στέκεται δίπλα στις προσπάθειες του Δήμου, αλλά και οποιουδήποτε Δημοτικού Συμβούλου αρνείται να δώσει το τελικό κτύπημα στις τοπικές επιχειρήσεις και στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχεται.

Οι έμμεσες απειλές που εκτοξεύτηκαν εναντίων της Δημοτικής Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου, και η προσπάθεια εκφοβισμού της για το τι θα συμβεί στο νησί μας εάν δεν πάρουν τις άδειες, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, δεν είναι επιτρεπτές και καταδικάζονται απερίφραστα.

Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι δεν μπορούν εκμεταλλευόμενοι την οποιαδήποτε τους διαφοροποίηση, να ενεργούν κατά τρόπο παράνομο και καταχρηστικό.

Η κοινωνία έχει Νόμους και θα πρέπει να μάθουν να τους σέβονται όπως κάθε άλλος πολίτης σε αυτό το κράτος.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς