Μία κεφαλιά, τρεις βαθμοί στο Παραδείσι

Το γκολ του Αντώνη Γεωργαλλή στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έμελλε να «υπογράψει» τη νίκη του Κλεάνθη επί του Ηρακλή Μαριτσών με 1-0. 

Ένα παιχνίδι δύναμης, το οποίο διεξήχθη σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει τον απαιτητικό θεατή κι αν το έσωσε κάτι, ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών να παλέψουν για το γόητρό τους. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κλεάνθης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτερος, δημιούργησε δύο τρεις καλές ευκαιρίες και πέτυχε το τέρμα που εν τέλει, του χάρισε τη νίκη. 

Ήταν το 45’, όταν ο Μπερετούλης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γεωργαλλής, που κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη των αμυντικών, σκόραρε με κοντινή κεφαλιά. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής έδειξε θέληση να αντιδράσει, ανέβασε τις γραμμές του,  ωστόσο υστέρησε δημιουργικά. Οι γηπεδούχοι δεν αισθάνθηκαν να απειλούνται, διατήρησαν την κατάσταση υπό τον έλεγχό τους και οδήγησαν το παιχνίδι προς το τέλος του χωρίς αγχωθούν. 

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης και οι βοηθοί του, Κώστας Μπέκας και Μαρία Αναστασοπούλου. 

Οι συνθέσεις: 
Κλεάνθης:
Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Μπαούρης, Κορκίδας, Μαΐλης, Θάνος (65’ Κετσές), Ατσίδης, Εξουζίδης (50’ Αλεξανδρίδης), Πελέκης (88’ Θεοδοσιάδης), Γεωργαλλής (89’ Αρίφης), Μπερετούλης.
Ηρακλής Μαριτσών:  Σαββιδάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Λενιού (54’ Τσαλώλης), Ζάζας, Ανδρεόπουλος (57’ Αναγνώστου), Μπιλιάς, Αμπελάς (89’ Βασιλώττος Χ.), Κούρος, Λερογιάννης, Χατζηκωνσταντής (75’ Σιαμαντούρας).