Μεσημέρι το ντέρμπι με τον ΠΑΣΚΑ η Δωδεκάνησος

Το περασμένο Σάββατο η Δωδεκάνησος δεν αγωνίστηκε στο Βενετόκλειο υποδεχόμενη το Μαρούσι καθώς η Ομοσπονδία προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού, με αφορμή τη συμμετοχή ενός αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας σε διεθνείς αγώνες ξιφασκίας.

Μετά το αναγκαστικό της ρεπό, η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε να προετοιμάζεται για ακόμη ένα ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΣΚΑ στο Μετς, όπου πριν από δύο εβδομάδες γνώρισε την ήττα από τον Άτλαντα.

Επιδιώκοντας αυτή τη φορά να φύγει νικήτρια από το Μετς, η Δωδεκάνησος δούλεψε με διάθεση στις προπονήσεις της κι ετοιμάζεται για την αναχώρηση της αποστολής καθώς αύριο η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη πολύ νωρίς (12.00’).

Η ΟΣΕΚΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: «Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 21ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στο Νότιο Όμιλο, ξεχωρίζουν οι “μάχες” του ΠΑΣΚΑ με τη Δωδεκάνησο και του Αμαρουσίου με το Ηράκλειο, ενώ στο τρίτο παιχνίδι του Ομίλου ο Ήφαιστος θα φιλοξενήσει στην Πάτρα τους Αετούς Κρήτης.

Στο Βόρειο Όμιλο, τα “φώτα” είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος θα κοντραριστεί με τον Άρη στο ντέρμπι κορυφής. Ακόμη, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Αργουναύτες Βόλου – Ίρις Καβάλας και Ηρόδικος – Αστέρας Τρικάλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νότιος Όμιλος – Σάββατο 17 Μαρτίου

Μετς (12.00’) ΠΑΣΚΑ – Δωδεκάνησος

Διαιτητές: Αποστολίδης, Παπαφωτίου

“Σπύρος Λούης” (14.30’) Μαρούσι – Ηράκλειο

Διαιτητές: Μπίκας, Τζίμης

Αλεξιώτισσας (18.15’) Ήφαιστος – Αετοί Κρήτης

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Αν., Τσακιράκη

Ρεπό: Άτλας
 

Βόρειος Όμιλος – Σάββατο 17 Μαρτίου

Κομοτηνή (18.00’) Ηρόδικος – Αστέρας Τρικάλων

Διαιτητές: Ρούντσιος, Παντελάκη

Βόλος (19.00’) Αργοναύτες Β. – Ίρις Καβάλας

Διαιτητές: Καλούτσας, Πανταζής

“Ελ. Κορδελιού” (20.30’) Μέγας Αλέξανδρος – Άρης

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Κων., Παπαδοπούλου.