Εκδηλώσεις της ΔΕΥΑΡ για την εξοικονόμηση νερού

Εκδηλώσεις της ΔΕΥΑΡ για την εξοικονόμηση νερού

Εκδηλώσεις της ΔΕΥΑΡ για την εξοικονόμηση νερού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Εκδηλώσεις με θέμα: «Εξοικονομούμε νερό, εξασφαλίζουμε το μέλλον μας», διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού (22 Μαρτίου), η οποία καθιερώθηκε στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας το 1992, για να μας υπενθυμίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, όσον αφορά την ποιότητα και επάρκεια υδατικών πόρων.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, μαθητές από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου καθώς και από το 5ο Γυμνάσιο Ρόδου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε επιμορφωτική επίσκεψη στο κεντρικό κτήριο της ΔΕΥΑΡ, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη και το Γενικό Διευθυντή κ. Εμμανουήλ Διακομανώλη για τον κύκλο του νερού και ειδικότερα για την συνολική λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ρόδου, με στόχο την απόκτηση αφενός πολύτιμων γνώσεων και αφετέρου ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησής τους, ως ποιοτικά εφόδια για τη ζωή τους, σχετικά με τη διαχείριση των υδατικών πόρων.

Παράλληλα στελέχη της ΔΕΥΑΡ θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για να ενημερώνουν και να διανείμουν φυλλάδια (πρακτικό οδηγό εξοικονόμησης νερού) στους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου