Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Beach Taekwondo στη Ρόδο

Στο επίκεντρο θα βρεθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo που θα γίνει για δεύτερη φορά στη Ρόδο, από τις 25 έως τις 28 Απριλίου, γεγονός που θα ωφελήσει την τουριστική προβολή όχι μόνο του νησιού, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. 

Η φετινή διοργάνωση θα καλυφθεί απευθείας από το Ολυμπιακό Κανάλι (Olympic Channel), την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) και την πλατφόρμα του BBC, και μαζί με τη διεξαγωγή του 5ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου στις 29 Απριλίου, θα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην προβολή της Ρόδου και στην καθιέρωσή του ως προορισμού για αθλητικό τουρισμό υψηλών προδιαγραφών καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo θα γίνει στο Ναυτικό Όμιλο της Ρόδου που θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού, που θα εκπροσωπήσουν συνολικά 70 χώρες, ενώ έχει και το χαρακτήρα open, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι Έλληνες αθλητές το επιθυμούν!

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τη συνεργασία για δεύτερη χρονιά με την Garden, η οποία θα αναλάβει την αντηλιακή προστασία των αγώνων με την αντηλιακή κρέμα προσώπου, υψηλής προστασίας 30 SPF. 

Περιέχει Υαλουρονικό οξύ, Argan oil & Πανθενόλη και ο συνδυασµός των αντηλιακών φίλτρων και αντιοξειδωτικών συστατικών προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τae kwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.