Εγκωμιαστικό άρθρο για τον Μιχάλη Σεΐτη

Ένα πολύ όμορφο άρθρο προς τιμήν του Μιχάλη Σεΐτη δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο portal pilowfights.gr, στην κατηγορία "οι άντρες που αγαπάμε"- men whe love.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, συμμετέχουν οι αναγνώστες του συγκεκριμένου portal, οι οποίοι γράφουν στα κοινωνικά μέσα του portal, τους λόγους που τον αγαπούν, αφού προηγουμένως με ειδική ανάρτηση έχει επιλεχθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο από το ίδιο το portal.

Έτσι, στις 24 Μαρτίου, το portal ζήτησε από τους αναγνώστες του να αναφέρουν τους λόγους που αγαπούν τον Μιχάλη Σεΐτη. 

Στο κείμενο που αναφέρονταν στον ίδιο έγραφαν "Μιχάλης Σεΐτης. Ροδίτης, αθλητής στίβου από παιδί, παραολυμπιονίκης τα τελευταία χρόνια -αφού έχασε σε ατύχημα το πόδι του, αλλά όχι το πάθος του για τον αθλητισμό και τη δίψα του για ζωή. Φέτος χορεύει στο Dancing with the stars και μας αποδεικνύει πως όλα μπορούμε να τα κάνουμε, αρκεί να το θέλουμε. Τον αγαπάμε γιατί πολύ απλά είναι έμπνευση και πηγή δύναμης -εντάξει, είναι κι ο μελαχρινός αξύριστος που όλες λιμπιζόμαστε. Εσύ;"

Απο τα δεκάδες σχόλια που πραγματοποιήθηκαν τις επόμενες μέρες κάτω απο τη συγκεκριμένη δημοσίευση, το portal ξεχώρισε 10 όπως συνηθίζεται, αναφέροντας 

"Γοητευτικός, αισιόδοξος, χαμογελαστός, πολεμιστής άρα άνθρωπος! – @dorapapanastasiou

Γιατί τα μαύρα μούσια, μαλλιά και μάτια είναι τα μοναδικά «μαύρα» πάνω του! – @konstantina_pass

Ένας σέξι μελαχρινός που μας μαγεύει με την ομορφιά του, εσωτερική κι εξωτερική. – @kassiani_xtzg

Γιατί μας αποδεικνύει πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε αποτρέψει απ’ την πραγματοποίηση του ονείρου σου! – @dimilyk

Γοητεία, αστείρευτη δύναμη ψυχής και πάθος. – @nenaki_el

Θέλω απλά να τον βλέπω κάθε πρωί, να μου δίνει δύναμη κι έμπνευση για ζωή και κάθε βράδυ να μου χορεύει τάνγκο. – @giwta_toska

Γιατί μας έπεισε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δύσκολο ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο! – @vasiliki_gri

Γιατί επέλεξε να δει τα πράγματα θετικά. Επέλεξε να γίνει ευτυχισμένος -είναι και κουκλάκι. – @maria_nto

Αν δεν κερδίσει στο dwts δε θα έχει καμία απολύτως σημασία, καθώς έχει κερδίσει τη ζωή και την αγάπη μας! – @evi_gkiata

Γιατί λείπουν τέτοια πρότυπα απ’ την κοινωνία μας. Κι ο Μιχάλης είναι πρότυπο! – @agge.kirikou "
 
Ενώ ακόμη περισσότερα και ιδιαίτερα κολακευτικά είναι τα σχόλια που έχουν γίνει για τον αγαπημένο Ρόδιο αθλητή, που το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο reality "Dancing with the stars" στο οποίο συμμετέχει.

Εμείς, εκτός από αυτά που επιλέχθηκαν και δημοσιεύθηκαν στο portal, ξεχωρίσαμε μερικά ακόμη, όπως για παράδειγμα το σχόλιο της Θεοδώρας Ανταρέλη:"Τον γνώρισα ως φοιτήτρια στη Ρόδο και μαζί με αυτόν γνώρισα την αγάπη του κόσμου για αυτόν. Ξέρει να μάχεται, να το παλεύει και να μην το βάζει κάτω, αλλά να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο!

Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το "Η Ρόδος για τη Ζωή" Συνέχισε δυναμικά τους αγώνες για τη ζωή και τους αγώνες μέσα στο στάδιο όπως μόνο εσύ ξέρεις. Πρότυπο αθλητή και μεγαλείου δύναμης ψυχής! Πάντα επιτυχίες". Αλλά και της Αναστασίας που αναφέρει: "Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ ωραίο και γλυκό παιδί! Η συμμετοχή του στο Dancing With the stars φέτος είναι τουλάχιστον αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη και αναμφίβολα αξίζει να βγει πρώτος!

Είναι όμως και από τα άτομα που σου προκαλούν συγκίνηση με τον χαρακτήρα τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες! Με τη δύναμη ψυχής, την θέληση και το πείσμα του, αντιμετωπίζει με αξιοθαύμαστο τρόπο την όποια δυσκολία! Παράδειγμα προς μίμηση γιατί μας δείχνει ότι όταν αγαπάμε κάτι, όσα εμπόδια και αν προκύψουν, δεν πρέπει να το παρατήσουμε. Ο Μιχάλης είναι ένα πρότυπο για εμένα. Γίνεται να μην αγαπάς έναν τέτοιο άνθρωπο;". 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως η ανάρτηση του κειμένου με τη φωτογραφία προς ψήφιση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του portal, ξεπέρασε τα 4.000 "like", από τους θαυμαστές του αγαπημένου Μιχάλη Σεΐτη.