Πασχαλινές δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής

Πασχαλινές δράσεις του  Συλλόγου Γυναικών Σορωνής

Πασχαλινές δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 446 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική ήταν η δράση του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής, στην διάρκεια των εορτών του Πάσχα, σε συνεργασία με τα ιδρύματα του ορφανοτροφείου Θηλέων, το Χαραλάμπειο γηροκομείο και επιχειρήσεις της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 15 παιδιά από το ίδρυμα Θηλέων επισκέφθηκαν «τον φούρνο του παππού» στο χωριό της Σορωνής και έφτιαξαν από κοινού κουλουράκια με τα μέλη του Συλλόγου, τα έψησαν και στη συνέχεια τα πήραν μαζί τους στο ίδρυμα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την βιοτεχνία του Κωνσταντίνου Θωμάτου στη Σορωνή, όπου τους έδειξαν την διαδικασία παραγωγής ενδυμάτων και τους προσέφεραν από ένα μπλουζάκι στο οποίο μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τυπώσουν και οι ίδιοι την στάμπα της επιλογής τους.


Τέλος ο σύλλογος παρέθεσε νηστίσιμο γεύμα στον «Μπακαλόγατο» στα παιδιά και τους συνοδούς παρέα με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.
Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, τα μέλη του συμβουλίου επισκέφτηκαν το Χαραλάμπειο γηροκομείο και προσέφεραν κουλούρια που έφτιαξαν στους ηλικωμένους που φιλοξενούνται εκεί.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας