Πασχαλινές δράσεις του  Συλλόγου Γυναικών Σορωνής

Σημαντική ήταν η δράση του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής, στην διάρκεια των εορτών του Πάσχα, σε συνεργασία με τα ιδρύματα του ορφανοτροφείου Θηλέων, το Χαραλάμπειο γηροκομείο και επιχειρήσεις της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της  Μεγάλης  Δευτέρας  15 παιδιά από το ίδρυμα Θηλέων επισκέφθηκαν  «τον φούρνο του παππού» στο χωριό της Σορωνής και έφτιαξαν από κοινού  κουλουράκια με τα μέλη του Συλλόγου, τα έψησαν και στη συνέχεια τα πήραν μαζί τους στο ίδρυμα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την βιοτεχνία του Κωνσταντίνου Θωμάτου στη Σορωνή, όπου τους έδειξαν την διαδικασία παραγωγής ενδυμάτων και τους προσέφεραν από ένα μπλουζάκι  στο οποίο μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τυπώσουν και οι ίδιοι την στάμπα της επιλογής τους.


Τέλος ο σύλλογος παρέθεσε νηστίσιμο γεύμα στον «Μπακαλόγατο»  στα παιδιά και τους συνοδούς παρέα με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.
Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, τα μέλη του συμβουλίου επισκέφτηκαν το Χαραλάμπειο γηροκομείο και προσέφεραν κουλούρια που έφτιαξαν στους ηλικωμένους που φιλοξενούνται εκεί.