Β' κατηγορία: Mπαράζ υπό τον  φόβο προσφυγής

Για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε «πάγωμα» η επικύρωση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους μέσω των μπαράζ των δευτεραθλητών, προετοιμάζεται η ΕΠΣΔ. 

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την τύχη του διακοπέντος αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και την Τήλο (θα ανακοινωθεί σήμερα), είναι εξαιρετικά πιθανό, ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι ευνοϊκή για την Τήλο, να οδηγήσει σε προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Μέχρι η υπόθεση να τελεσιδικήσει, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης θα είναι υποχρεωμένη να περιμένει και μαζί της και οι εμπλεκόμενες ομάδες, οι οποίες θα ξεκινούσαν την προσπάθειά τους στα μπαράζ «ζεστές», μόλις μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Οι παράγοντες της διοργανώτριας τηρούν στάση αναμονής και όπως διαρρέει, σε περίπτωση προσφυγής θα ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων να εκδώσει την απόφασή της σε χρόνο που θα επιτρέψει την έναρξη των μπαράζ το αργότερο στα μέσα Μαΐου.