Με... οδηγό τον Αγκόλι, νικήτρια η Τήλος

Με... οδηγό τον Αγκόλι, νικήτρια η Τήλος

Με... οδηγό τον Αγκόλι, νικήτρια η Τήλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι με τον μαχητικό Δαμάγητο

Σ’ ένα ανοικτό παιχνίδι που δεν το… φοβήθηκε κανείς από τους δύο αντιπάλους χθες στην Τήλο, η τοπική ομώνυμη ομάδα κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά με 1-0. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης «ήρωες» αναδείχθηκαν οι τερματοφύλακες με σημαντικές αποκρούσεις αλλά οι βαθμοί τελικώς πήγαν στους γηπεδούχους.

Η Τήλος στο 15’ είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά μετά από εκτέλεση φάουλ και χέρι εντός περιοχής από παίκτη στο τείχος του Δαμάγητου. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά ο Μόσχου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αναγνώστου.

Ό, τι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός των Τηλιακών, το πέτυχε ο Αγκόλι στο 75’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με προβολή αφού είχε εκτελεστεί πριν το κόρνερ.
Με τη λήξη της αναμέτρησης η Τήλος θέλησε μέσω της «ΑΡ» να συγχαρεί τη διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη και των βοηθών του, Τσέτσου και Ποτουρίδη.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Αγκόλι, Χριστοφής, Φυλακούρης (65’ Σακελλάρης Κ.), Σακελλάρης Η. (86’ Δανιήλ), Μόσχου, Βογιατζής Μ. (53’ Σγκούρος), Οικονόμου Ζ.
Δαμάγητος: Αναγνώστου, Χριστόφ (78’ Ζερβός Α.), Σαΐτης Α., Γρηγοριάδης Α., Κρητικός, Σαΐτης Χ., Ζερβός Ν., Μπαγιολάρι, Καβουκλής, Γρηγοριάδης Μ. (78’ Πολυμένοφ), Καρπαθάκης (55’ Κυριαζάκος).

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου