Με... οδηγό τον Αγκόλι, νικήτρια η Τήλος

Σ’ ένα ανοικτό παιχνίδι που δεν το… φοβήθηκε κανείς από τους δύο αντιπάλους χθες στην Τήλο, η τοπική ομώνυμη ομάδα κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά με 1-0. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης «ήρωες» αναδείχθηκαν οι τερματοφύλακες με σημαντικές αποκρούσεις αλλά οι βαθμοί τελικώς πήγαν στους γηπεδούχους. 

Η Τήλος στο 15’ είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά μετά από εκτέλεση φάουλ και χέρι εντός περιοχής από παίκτη στο τείχος του Δαμάγητου. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά ο Μόσχου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αναγνώστου. 

Ό, τι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός των Τηλιακών, το πέτυχε ο Αγκόλι στο 75’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με προβολή αφού είχε εκτελεστεί πριν το κόρνερ. 
Με τη λήξη της αναμέτρησης η Τήλος θέλησε μέσω της «ΑΡ» να συγχαρεί τη διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη και των βοηθών του, Τσέτσου και Ποτουρίδη.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Αγκόλι, Χριστοφής, Φυλακούρης (65’ Σακελλάρης Κ.), Σακελλάρης Η. (86’ Δανιήλ), Μόσχου, Βογιατζής Μ. (53’ Σγκούρος), Οικονόμου Ζ.
Δαμάγητος: Αναγνώστου, Χριστόφ (78’ Ζερβός Α.), Σαΐτης Α., Γρηγοριάδης Α., Κρητικός, Σαΐτης Χ., Ζερβός Ν., Μπαγιολάρι, Καβουκλής, Γρηγοριάδης Μ. (78’ Πολυμένοφ), Καρπαθάκης (55’ Κυριαζάκος).