Ποδηλατικός γύρος του νησιού από τον Απόλλωνα Ρόδου

Ποδηλατικός γύρος του νησιού από τον Απόλλωνα Ρόδου

Ποδηλατικός γύρος του νησιού από τον Απόλλωνα Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 228 ΦΟΡΕΣ

Θα διοργανωθεί την ερχόμενη Κυριακή για την κατηγορία Μάστερ στην απόσταση των 167χλμ. με χαρακτήρα προπόνησης, στη μνήμη του Δημήτρη Ράπτη

Πιστοί στο ραντεβού τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα Ρόδου, θα διοργανώσουν και φέτος τον Ποδηλατικό Γύρο Ρόδου Μάστερ σε μια απόσταση 167χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό το άγαλμα του Διαγόρα στην Ψαροπούλα, την ερχόμενη Κυριακή. Συνδιοργανώτρια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υποστηρικτής των αγώνων ο Δήμος Ρόδου.

Φέτος η ποδηλατική αυτή συνάντηση με χαρακτήρα προπόνησης ουσιαστικά, διεξάγεται στη μνήμη του δικηγόρου και πρώην προέδρου του Ροδήλιου, Δημήτρη Ράπτη, που υπηρέτησε πιστά την ποδηλασία. Η εκκίνηση για το αργό γκρουπ θα δοθεί στις 6.45 το πρωί και για το γρήγορο στις 7.30, με τις απονομές να έχουν προγραμματιστεί πια για τις 13.30.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται δεκτές στα καταστήματα Sakellaris Bikes, Weels Bike Shop και Διαδρομές (Νίκος Χρηστίδης), όμως οι ενδιαφερόμενοι για παρουσία ομάδας στον αγώνα θα πρέπει να καλέσουν στο 22410 33330. Τέλος, ορίστηκε ένα ποσό συμβολικής ενίσχυσης του συλλόγου στα 5 ευρώ, από τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο