Το Santa Marina μας υποδέχεται για καλοκαιρινές στιγμές

Το Santa Marina μας υποδέχεται για καλοκαιρινές στιγμές

Το Santa Marina μας υποδέχεται για καλοκαιρινές στιγμές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 861 ΦΟΡΕΣ

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του στα τέλη Απριλίου, το αγαπημένο beach restaurant bar Santa Marina, με την εξωτική ατμόσφαιρα και την boho διάθεση πραγματοποιεί opening το Σάββατο 28 Απριλίου και μας προσκαλεί για νέες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.

Ο απόλυτος must προορισμό όχι μόνο για τους Ροδίτες, αλλά και για χιλιάδες επισκέπτες του νησιού μας, ανοίγει τις πόρτες του προκειμένου να μας υποδεχθεί για καφέ, φαγητό και ποτό και γιατί όχι, για τις πρώτες μας βουτιές!


Το Santa Marina έχει καταφέρει αυτά τα χρόνια να είναι πόλος έλξης για τους ντόπιους που επιζητούν μια απόδραση κοντά στο κέντρο της πόλης, αλλά και για τους τουρίστες που αναζητούν στις διακοπές τους χαλάρωση και ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα. Η μαγευτική θέα και ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος, συνδυάζονται με την άψογη εξυπηρέτηση, μετατρέποντάς το, στο must beach bar του νησιού. Αμμουδιά, ήλιος και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας σε έναν χώρο που σε καλεί για χαλάρωση και μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Συνδυάζοντας επιτυχημένα την απλότητα με την πολυτέλεια, το Santa Marina προσφέρει πάντα στους πελάτες του ποιοτικά προϊόντα με την υπογραφή των καλύτερων chef. Για τη φετινή μάλιστα χρονιά, στην κουζίνα θα βρίσκεται ο γνωστός σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος θα επιμεληθεί το μενού και τα εξαιρετικά πιάτα του αγαπημένου beach bar.

Santa Marina
2ο Χιλιόμετρο Ρόδου- Καλλιθέας
τηλέφωνο 693 291 7427
f: Santa Marina Rhodes

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!