Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο για  τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο έφερε στο φως το Star. Οι νονοί του άτυχου φοιτητή λυγίζουν βλέποντας το νέο στοιχείο το οποίο όπως δηλώνουν δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.

«Μας κοροιδεύουν ότι έχει κατάγματα»
Η φωτογραφία δείχνει τον άτυχο φοιτητή όπως τον βρήκαν οι διασώστες. Οι μώλωπες στα χέρια του είναι εμφανείς ενώ δεν υπάρχει στα ρούχα του κανένα σκίσιμο παρά την πτώση από ύψος τουλάχιστον 40 μέτρων.
Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου καταγγέλει τον πρώτο ιατροδικαστή για λάθος πόρισμα. Στα χέρια μας έχουμε αυτό το πόρισμα το οποίο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο φοιτητής πέθανε από πτώση.
Αυτό όμως που προκαλεί όπως μας είπαν εντύπωση είναι ότι μέσα στην έκθεση αναφέρεται ότι η πτώση συνέβη 2 με 3 ημέρες πριν το θάνατό του.
Πώς είναι δυνατόν αναρωτιούνται να ψυχορραγούσε τουλάχιστον για 48 ώρες και να μην τον εντοπίσει στο γυμνό βουνό ούτε καν το ελικόπτερο;

«Ήξερε καλά την περιοχή αυτός που τον μετέφερε νεκρό στο βράχο»
«Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Τον έβαλε άνθρωπος που ήξερε πάρα πολύ καλά την περιοχή. Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ σοβαρές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.
Η οικογένεια έχει σκοπό να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του πρώτου ιατροδικαστή για το πόρισμα το οποίο συνέταξε και αποπροσανατόλισε, όπως υποστηρίζουν, τις έρευνες.

Πηγή: Star