Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach και... παγκόσμιοι τίτλοι ομορφιάς και Celebrities

Της Πίτσας Χατζή

 

Με περισσότερες απο 18 χώρες να συμμετέχουν στο world Taekwondo beach 2018 στη Ρόδο για δεύτερη συνεχή χρονιά, το θέαμα που προσέφεραν όλες οι αποστολές κατά την πρώτη μέρα των αγώνων ήταν συναρπαστικό!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε κατά την διάρκεια των περυσινών αγώνων, φέτος είχαμε και νέες συμμετοχές χωρών, όπως αυτές από Αγγλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κογκό και Κατάρ!

Ολες οι ομάδες είναι καταπληκτικές και χαρίζουν πραγματικά ένα υπερθέαμα στον κόσμο που επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του ΝΟΡ για να απολαύσει τους αγώνες, οι οποίοι εκτός απο την άρτια εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες παρουσιάζουν κι ένα υπέρλαμπρο show!

Το μοναδικό ίσως μελανό σημείο της διοργάνωσης, είναι η επιλογή της ώρας που διεξάγονται οι αγώνες ,καθώς λόγω του χαρακτηρισμού τους σε Beach ξεκινούν μεσημέρι και αυτό είναι κάπως αποτρεπτικό για τον κόσμο επειδή υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες και υπερβολική για την εποχή ζέστη!

Στην αποστολή της Δανίας τώρα ,ανακαλύψαμε ανάμεσα στις αθλήτριες του Taekwondo και μιά ...εστεμμένη!

Είναι η mis World Denmark 2008 Lisa Lents η οποία είναι αθλήτρια του Taekwondo, ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα από 10 χρονών ,με πολλές και αξιόλογες διακρίσεις ανά τον κόσμο και όπως φυσικά καταλαβαίνετε ........πανέμορφη ! Ποιός είπε άλλωστε οτι ο αθλητισμός δεν έχει και celebrities και εκθαμβωτικές παρουσίες; Ουδείς!

Στις φωτογραφίες διακρίνονται
α)οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας της Δανίας , η Μις Κόσμος Δανίας και ο Εθνικός προπονητής της Δανίας Grand Master Ky -Tu Dang, ο οποίος έχει παγκόσμιες περγαμηνές στο άθλημα και διακρίσεις υψηλού επιπέδου.
 


β) η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Taekwondo και σύζυγος του Δανού προπονητή Ky-Tu, Πόπη Κουτρούτσου μαζί με την κόρη τους Παολίνα και την Δανή αθλήτρια και πρώην εστεμμένη Lisa Lents σε αναμνηστική foto πρίν ξεκινήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα !