Διάκριση για τον Ντίνο  Παπαβραμίδη στην τοξοβολία

Σημαντική επιτυχία για τον Κένταυρο και τον αθλητή Ντίνο Παπαβραμίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Β’ κατηγορίας.

Με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία, ο αγώνας αφορούσε το ολυμπιακό τόξο και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, την 31η  Μαρτίου, στην απόσταση των 70μ.

Ο αθλητής του Κένταυρου κατέλαβε την 3η θέση και πήρε έτσι το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 548/720.

Η νίκη του Ντίνου Παπαβραμίδη καταδεικνύει τη σημαντική δουλειά που γίνεται, για χρόνια τώρα στο ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, και συναγωνίζεται συλλόγους του κέντρου και της Θεσσαλονίκης.
Η καλή επίδοση του ήταν και το εισιτήριο για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, την κατηγορία των πρωταθλητών, στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο.

Ο αθλητής λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις τα δύο τελευταία χρόνια και προπονητής του, όπως και του συλλόγου, είναι ο πρωταθλητής Σάββας Κηπουρός.

Το Δ.Σ. του Κένταυρου συγχαίρει τον αθλητή για την επιτυχία του όπως και τον προπονητή, ενώ τους ευχαριστεί ακόμα και για τη στήριξη προς του μικρούς αθλητές της ακαδημίας του.  

Να σημειώσουμε ότι η εκμάθηση και οι προπονήσεις, για όλες τις ηλικίες του συλλόγου συνεχίζονται στο ανοιχτό προπονητήριο του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» στο Κορακόνερο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 18:00 έως 20:30.

Με την ευκαιρία ο σύλλογος ευχαριστεί,  το Pane di Capo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Προφήτη Ηλία και την ACS του κου Σπανού, που στήριξαν το σύλλογο τη χρονιά που πέρασε, τον ΔΟΠΑΡ και τη δημοτική κοινότητα Κοσκινού, για τους χώρους που προσφέρουν όσον αφορά στην καλλιέργεια του αθλήματος.

Περισσότερα για το άθλημα της τοξοβολίας και τον  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr , rodiga@otenet.gr