Ξανά στις… επάλξεις ο Μανώλης Βασιλειάδης

Ο Μανώλης Βασιλειάδης, για άλλη μια φορά, τίμησε τα χρώματα του Διαγόρα, αφού κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του και την 18η στη γενική κατάταξη στον Μαραθώνιο Ρόδου στις 29 Απριλίου. Ήταν το δεύτερο δυνατό «crush test», μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο και όλα δείχνουν ότι επανέρχεται.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα: «Αισθάνομαι υπέροχα που η προσπάθειά μου μετουσιώνεται σε επιτυχία, όταν αγωνίζομαι σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, το Διαγόρα, τα καταστήματα V-TIME VERGOTIS και την CASIO, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Η έφορος στίβου του Διαγόρα κα. Ρένα Καραγιάννη δήλωσε: «Κατά καιρούς έχουμε δηλώσει τη χαρά μας να έχουμε το Μανώλη στην οικογένεια του Διαγόρα. Άλλη μια επιτυχία προστέθηκε και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες!»

Ο Μανώλης Βασιλειάδης συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή της Ρόδου, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα μετά την πρόσκληση από τον καθηγητή Dr. Μιχάλη Μητροτάσιο, για να παρουσιάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, το σεμινάριο σχετικά με τις νέες τάσεις στο ποδόσφαιρο της Γαλλίας ως συνεργάτης στο προπονητικό τιμ στη Λοριάν και τη Μονπελιέ.