Για ακόμη μία σεζόν ο... γευστικός προορισμός έχει ένα όνομα: Santa Marina

Για ακόμη μία σεζόν ο... γευστικός προορισμός έχει ένα όνομα:  Santa Marina

Για ακόμη μία σεζόν ο... γευστικός προορισμός έχει ένα όνομα: Santa Marina

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ

Οι βραδιές μας αποκτούν ποιότητα σε έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια, αλλά και χαλάρωση. Η διακόσμηση ταξιδεύει το νου μας σε εξωτικούς προορισμούς και τα boho χαρακτηριστικά του χώρου μας κάνουν να αισθανθούμε άνεση κι απόλυτη ελευθερία. Εκείνες τις αισθήσεις που αποτελούν πολύτιμο συστατικό για ένα καλοκαίρι αξέχαστο.

Το ύφος, η τοποθεσία, η θέα του απέραντου γαλάζιου με τα κομμάτια γης μέσα στη θάλασσα, το ξύλο, το bamboo, η ψάθα, η πέτρα... Όλα αυτά ενέπνευσαν το σεφ, Γιώργο Στυλιανουδάκη, να δημιουργήσει ένα menu απόλυτα ταιριαστό με τον χώρο. Οι βάσεις του menu απαντούν στο comfort food και στις μεσογειακές γεύσεις. Σημαντική θέση στον κατάλογο έχουν οι τοπικοί μεζέδες, δουλεμένοι για να δημιουργούν αναμνήσεις από ένα μοναδικό καλοκαίρι.


To Santa Marina, για ακόμη μια χρονιά εντυπωσιάζει στον χώρο της γαστρονομίας. Η πρώτη παρουσίαση του καινούριου menu, με την υπογραφή του Γιώργου Στυλιανουδάκη, executive chef του βραβευμένου Kensho Boutique Hotel, στη Μύκονο, γίνεται την Παρασκευή 18 Μαΐου και ταυτόχρονα σηματοδοτεί και το βραδινό opening του Santa Marina.

Το beach bar-restaurant, από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, αποτελεί μοναδικό προορισμό χαλάρωσης, διασκέδασης και γευστικής απόλαυσης, για τους Ροδίτες, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Κάθε σεζόν αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, συμβάλλει στον γαστρονομικό τουρισμό του νησιού και πρωτοπορεί σε μουσικά events.

Santa Marina
2ο Χιλιόμετρο Ρόδου- Καλλιθέας
τηλέφωνο: 693 291 7427
f: Santa Marina Rhodes
OPENING: FRIDAY 18th MAY

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!