«Θαλασσί» επισκέψεις στο Δημοτικό Σχολείο Παραδεισίου

«Θαλασσί» επισκέψεις στο Δημοτικό Σχολείο Παραδεισίου

«Θαλασσί» επισκέψεις στο Δημοτικό Σχολείο Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 314 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας ολοκληρώσει με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν, οι Έλληνες αθλητές του Κολοσσού H Hotels παρέτειναν τη διαμονή τους στη Ρόδο για μερικές μέρες ενώ τρεις από αυτούς το συνδύασαν και με μία κοινωνική δράση.

Την περασμένη Δευτέρα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, παρέα με τον Δημήτρη Σταμάτη και τον Σωτήρη Μπιλλή, πήγαν μέχρι το Παραδείσι, οπότε κι επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο της περιοχής, προσκεκλημένοι του διευθυντή κ. Γιώργου Ντέντα ο οποίος και τους υποδέχθηκε.


Οι τρεις νεαροί παίκτες μίλησαν στους δεκάδες μικρούς μαθητές και μαθήτριες, που γέμισαν το προαύλιο του σχολείου, για τις εμπειρίες τους γύρω από το μπάσκετ, τον Κολοσσό αλλά και τις εθνικές ομάδες, αφού και οι τρεις έχουν περάσει από τα κλιμάκια.

Δέχθηκαν ερωτήσεις, απάντησαν σε όλες και αφού υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, έπαιξαν με τα παιδιά στο ανοιχτό γηπεδάκι του σχολείου.

Ο διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τους τρεις αθλητές για την παρουσία τους στο σχολείο και τους εύχονται πολλές διακρίσεις κι επιτυχίες στην αθλητική τους πορεία.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!