Κώστας Σπανός: «Ευπρόσδεκτοι στον ΑΕΡΑ αλλά… ας βγουν μπροστά»

Κώστας Σπανός: «Ευπρόσδεκτοι στον ΑΕΡΑ αλλά… ας βγουν μπροστά»

Κώστας Σπανός: «Ευπρόσδεκτοι στον ΑΕΡΑ αλλά… ας βγουν μπροστά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου για την πρόθεση της ομάδας των επιχειρηματιών να αναλάβουν τη διοίκηση

Η δημοσιοποίηση της πρόθεσης μιας ομάδας επιχειρηματιών να αναλάβει τις τύχες του ΑΕΡΑ στο διοικητικό κομμάτι, σαφέστατα και ικανοποίησε εκείνους που επιθυμούν το καλό του συλλόγου και βλέπουν μέσα από μια τέτοια κίνηση, τη θέληση πολλών να έρθουν επιτέλους μετά από πολλά χρόνια τίτλοι στα Αφάντου, αλλά και να μπουν υγιείς βάσεις στις υποδομές και τον ίδιο το σύλλογο.

Με ικανοποίηση επίσης υποδέχθηκε την είδηση και το ΔΣ του ΑΕΡΑ, επισημαίνοντας όμως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Η νυν διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θέλει, η ανάληψη της διοίκησης από την ομάδα των επιχειρηματιών να μην γίνει ξαφνικά, αλλά μέσα από τη γνωστοποίηση των ονομάτων τους και τις συζητήσεις που πιθανόν να γίνουν μεταξύ των παραγόντων.

Χαρακτηριστικές οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΕΡΑ Κώστα Σπανού, ο οποίος αναφερόμενος στο γεγονός χθες τόνισε:

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα πως μια ομάδα επιχειρηματιών του τόπου μας θέλει να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και πως αυτό θα συμβεί μέσα από την Γενική Συνέλευση της ομάδας, όποτε αυτή οριστεί. Εκείνο που μπορώ να πω εγώ στην παρούσα φάση, είναι πως είναι ευπρόσδεκτοι στις τάξεις του συλλόγου αλλά εκείνο που επιθυμώ κι εγώ αλλά και οι συνεργάτες μας στη διοίκηση, είναι να μας γνωστοποιήσουν τα ονόματα τους και να μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Θα ήταν ευχής έργο να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και να έχουμε τις επαφές μας πριν από τη Γενική Συνέλευση».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!