Ευκλής: «Προείχε η προστασία των παιδιών»

Για την απόφαση του διαιτητή Θωμά Αλεξίου να επαναρχίσει το παιχνίδι με την Αρένα, μετά τη διακοπή του λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε από ρίψη καπνογόνου, διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Ευκλή.

Οι Σορωνιάτες υπογραμμίζουν πως δεν είχαν την παραμικρή πρόθεση να αμφισβητήσουν τη νίκη των αντιπάλων τους, εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία και το μόνο που ήθελαν ήταν να προστατευτούν τα παιδιά και των δύο ομάδων.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σχετικά με τον προχθεσινό αγώνα για την τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας μας και του Αρένα στο Ε.Α.Κ θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Καταρχάς θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αρένα για την καθαρή νίκη της και την δίκαιη κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος!

Mε αφορμή το ατυχές περιστατικό του προχθεσινού αγώνα κατά την διάρκεια του Β’ ημιχρόνου και μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου μετά από εγκληματική αμέλεια και ανευθυνότητα κάποιων ΄΄φιλάθλων’’, ο διαιτητής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού και όλα τα παιδιά της ομάδας μας αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια μετά από πολλή ώρα και αφού η φωτιά σβήστηκε  από την πυροσβεστική, ο διαιτητής ο οποίος από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά ,και παρουσία παραγόντων της ΕΠΣΔ ,κάλεσε τις ομάδες να συνεχίσουν τον αγώνα γιατί αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος οριστικής διακοπής ,αφού είχε καθαρίσει η ατμόσφαιρα!

Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας ζήτησαν από τον διαιτητή , αφού το αποτέλεσμα του αγώνα είχε κριθεί ,χωρίς καμιά υπαιτιότητα της  ομάδας του Αρένα και χωρίς  να αμφισβητήσουν την καθαρή νίκη της αντίπαλης ομάδας  , παρά μόνο για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  των παιδιών και των 2 ομάδων καθώς υπήρχαν και πολλές διαμαρτυρίες γονιών που ανησύχησαν για την υγεία των παιδιών τους, να συνεχίσει τον αγώνα και να σφυρίξει ΑΜΕΣΩΣ μετά την ΛΗΞΗ του κάτι που ΑΡΝΗΘΗΚΕ, λέγοντας ότι θα παίξουμε κανονικά τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα! 

Στη συνέχεια ο διαιτητής κάλεσε τις ομάδες στο γήπεδο και η ομάδα μας, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους , με ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα κανονικά κάτι που έτσι κι αλλιώς μετά την απόφαση του διαιτητή ήταν μονόδρομος.

Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ συνεχίζει την προσπάθεια του με σεβασμό και υπευθυνότητα , με κύριο και μοναδικό  στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των παιδιών σε όλα τα επίπεδα!»