Πτήση τρόμου για είκοσι celebrities

Πτήση τρόμου για είκοσι celebrities

Πτήση τρόμου για είκοσι celebrities

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν είκοσι ''επώνυμοι'', που επέβαιναν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Σμύρνη. Καλεσμένοι του Γιώργου Ντάβλα, οι celebrities το διασκέδαζαν μέχρι τη στιγμή που το αεροπλάνο χτύπησε κεραυνός...

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν είκοσι ''επώνυμοι'', που επέβαιναν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Σμύρνη. Καλεσμένοι του Γιώργου Ντάβλα, οι celebrities το διασκέδαζαν μέχρι τη στιγμή που το αεροπλάνο χτύπησε κεραυνός...

Αυτό που ακολούθησε ήταν ο απόλυτος πανικός. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής είκοσι ''επώνυμοι'' από τον χώρο της showbiz, ανάμεσα τους η Ναταλία Δραγούμη, η Σοφία Παθέκα, ο Νίκος Ψαρράς, η ʼντζελα Ευριπίδη και η Εύη Αδάμ, ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Σμύρνη. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι του ''μετρ'' των δημοσίων σχέσεων, Γιώργου Ντάβλα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή της Σμύρνης ήταν άσχημες με θυελλώδεις ανέμους και έντονες καταιγίδες, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία ώρα καθυστέρηση στην απογείωση του αεροσκάφους. Οι celebrities ωστόσο δεν έδειχναν να πτοούνται.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης γελούσαν και έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλον... Όλα αυτά μέχρι ένα τέταρτο πριν από την προσγείωση....

Ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τη Χίο, χτυπήθηκε από κεραυνό στο δεξί του φτερό!

''Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο, ήταν σαν να εξερράγη βόμβα. Κοιταχτήκαμε όλοι μεταξύ μας καλά-καλά. Δίχως να το σκεφτώ, είπα: Παναγιά μου, θα πέσουμε...'' αποκαλύπτει η Σοφία Παθέκα, σώα και αβλαβής πλέον...

Το αεροσκάφος άρχισε να στροβιλίζεται στον αέρα. Οι επιβάτες, ανάμεσά τους και οι είκοσι ''επώνυμοι'' πανικοβλήθηκαν. 'Αλλοι έκλαιγαν, άλλοι είχαν παγώσει... Ο πιλότος απέφυγε να τους ενημερώσει για να μην εντείνει τον πανικό και επικοινώνησε φυσικά αμέσως με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου της Σμύρνης για να μπορέσει να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια.

«ʼρχισαν οι αναταράξεις, προσπαθούσαμε να είμαστε ήρεμοι, όμως δεν γινόταν. Ο κεραυνός ήταν τόσο κοντά στο αεροπλάνο που νόμιζα ότι έγινε έκρηξη. Δίπλα μου, η Σοφία Παθέκα που έκλαιγε... Οπως καταλαβαίνεις, ήταν αδύνατον να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Αφού πάτησα στη γη και περπάτησα, συνειδητοποίησα πόσο πολύ είχα ταραχτεί. Ετρεμαν τα πόδια μου.'' εξομολογείται ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, μετά την επιτυχή προσγείωση.

''Έχω κάνει πάρα πολλές πτήσεις, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Ηταν σοκαριστικό. Δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις, αφού τίποτα δεν κρίνεται από εσένα.'' προσθέτει η ʼντζελα Ευριπίδη, ενώ η Εύη Αδάμ ομολογεί ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν οι δύο κόρες της.

Τελικά ο έμπειρος πιλότος κατάφερε και προσγείωσε με επιτυχία το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Σμύρνης δίνοντας τέλος στον εφιάλτη των καλεσμένων του Γιώργου Ντάβλα και των υπόλοιπων επιβατών.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!